Αθλητισμός

Ναν: «Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό» [vid]

Ναν: «Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το προσεχές ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τη μέχρι τώρα καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το προσεχές ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τη μέχρι τώρα καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το προσεχές ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τη μέχρι τώρα καριέρα του στην Ελλάδα.

Καλεσμένος στην εκπομπή Pick n’ Roll της COSMOTE TV ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Προφανώς θέλω την νίκη και για την ομάδα μου. Ξέρω ότι έρχεται μια μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δείξουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

«Μου πήρε λίγο καιρό να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω ότι τα πάω αρκετά καλά. Το physicality που υπάρχει, όχι μόνο στην EuroLeague, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η πιο μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν το physicality που υπάρχει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια. Οι απαιτητικές προπονήσεις και αυτό το επίπεδο επαφών στα παιχνίδια. Μου αρέσει που είμαι μέρος όλου αυτού, το έχω αγκαλιάσει».

Όσο για τη συνέχεια της πορείας του Παναθηναϊκού είπε: « Πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο και ακόμα παρακάτω. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι καινούργιοι εδώ. Το να βρίσκουμε ελεύθερα σουτ, να παίζουμε καλή άμυνα και να παίρνουμε ομαδικές νίκες είναι κάτι που θέλουμε όλοι και αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό» και σχολίασε τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν. «Δεν πολυμιλούσε ο κόουτς Αταμάν όταν ήρθα εδώ. Δεν ήμουν σε αγωνιστική φόρμα γιατί δεν είχα κάνει προετοιμασία. Σε κάθε φάση στην προπόνηση έβγαζε ένα play για μένα μέχρι να και ήταν πολύ έντονο. Δεν το λέω με κακό τρόπο ότι ήταν έντονο. Αυτός είναι ο ρόλος που ήθελα να έχω και αυτό σίγουρα δούλεψε για μένα».

Τέλος, σχολίασε και το ενδιαφέρον που υπήρχε από τον Ολυμπιακό: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ολυμπιακό, την Παρτίζαν και την Αρμάνι. Δεν είχα ιδέα που θα έμπλεκα, όπου και να πήγαινα. Αλλά οι μάνατζέρ μου και ο κύκλος με βοήθησαν να ζυγίσω τις επιλογές. Ο προπονητής και το στυλ παιχνιδιού ήταν σίγουρα σημαντικά στοιχεία για μένα. Είναι μια καινούργια ομάδα όπως είπα. Μόνο 2-3 παίκτες υπήρχαν από την περασμένη σεζόν και ήθελα να ενταχθώ σε ένα φρέσκο σύνολο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments