Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Βραζιλιάνικες σειρήνες για μέσο του δικεφάλου!

ΠΑΟΚ: Βραζιλιάνικες σειρήνες για μέσο του δικεφάλου!

Πηγή Φωτογραφίας: ABERDEEN, SCOTLAND - OCTOBER 26 2023: UEFA Europa Conference League Group Stage match between Aberdeen FC v PAOK on October 26 2023 at Pittodrie Stadium, Aberdeen, Scotland. Photo by Ross Johnston/Newsline Media

Για ενδιαφέρον της Φλαμένγκο κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Βραζιλία

Για ενδιαφέρον της Φλαμένγκο να αποκτήσει τον Μάρκος Αντόνιο κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Βραζιλία. Σύμφωνα με αυτά η Φλαμένγκο θέλει να πάρει τον 23χρονο μέσο, που αυτή τη σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει μια ακόμη λύση στη μεσαία γραμμή, όταν στη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, αρκετοί από τους ήδη υπάρχοντες χαφ στο ρόστερ της θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcos Antonio (@marcosantonio)

Το πλάνο των Βραζιλιάνων, το οποίο έχει την έγκριση και του προπονητή Τίτε, είναι να αποκτηθεί με δανεισμό ο Μάρκος Αντόνιο και στη συμφωνία με τη Λάτσιο να υπάρξει υποχρεωτική ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Η Φλαμένγκο είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και παλιότερα, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Σαχτάρ, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία για την απόκτηση του.

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τζιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments