Ελλάδα

Δολοφονία στο Νέο Κόσμο: Τα κινητά του Ζαμπούνη και τις κάμερες ερευνούν οι Αρχές [vid]

Δολοφονία στο Νέο Κόσμο: Τα κινητά του Ζαμπούνη και τις κάμερες ερευνούν οι Αρχές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για την άγρια δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές αναζητούν παντήσεις στο πληροφοριακό δίκτυο των φυλακών προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των εκτελεστών του Βαγγέλη Ζαμπούνη, που ήταν γνωστός και ως «ζαμπόν».

Ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων

Ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για την άγρια δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές αναζητούν παντήσεις στο πληροφοριακό δίκτυο των φυλακών προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των εκτελεστών του Βαγγέλη Ζαμπούνη, που ήταν γνωστός και ως «ζαμπόν».

Στο star μίλησε κρατούμενος για την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη. Η αστυνομία ψάχνει στο πληροφοριακό δίκτυό της μέσα στις φυλακές της χώρας, για να βρει άτομα που γνωρίζουν το θύμα, αλλά και άτομα που βρίσκονται κοντά σε ποινικούς, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν οι εκτελεστές. 

Σε ό,τι αφορά στην πορεία των ερευνών για την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο, η υπόθεση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη μετά την αποκάλυψη ότι το όχημα των δραστών ήταν κλεμμένο από το Μιλάνο της Ιταλίας. Θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι οι εκτελεστές ήρθαν από το εξωτερικό και έχουν στρατιωτική εκπαίδευση, αλλά και εμπειρία στις δολοφονίες. Γι’ αυτό και έχει σταλεί σήμα σε αεροδρόμια, λιμάνια και μεθοριακούς σταθμούς να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή για ύποπτα άτομα.

Τέλος, η αστυνομική έρευνα επικεντρώνεται στην ανάκτηση δεδομένων από τα πέντε –τελικά- κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο θωρακισμένο τζιπ του Βαγγέλη Ζαμπούνη, αλλά και στην εξέταση ατόμων του περιβάλλοντος του για το εάν είχε δεχθεί απειλές ή είχε μιλήσει για πιθανούς εχθρούς. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 44χρονος, αν και οπλισμένος σαν… αστακός, δεν είχε μαζί του ούτε έναν συνοδό ασφαλείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments