Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι – Είναι έγκυος 5 μηνών

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι – Είναι έγκυος 5 μηνών

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Faysbook.gr

Έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα, η Βίκυ Κάβουρα. Είναι έγκυος 5 μηνών!

Πολύ ευχάριστα νέα για τη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα καθώς η ηθοποιός είναι έγκυος και διανύει τον 5ο μήνα κύησης.

View this post on Instagram

A post shared by Βίκυ Κάβουρα (@vicky_kavoura)

Η είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» με την παρουσιάστρια να μεταδίδει τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι.

«Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε “εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν”. Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό και να είναι ευτυχισμένοι», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας ζουν τον απόλυτο έρωτα εδώ και λίγους μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και έτσι πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα ωραίο σπίτι στη Βούλα.

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνουν τον έρωτά τους, την κοινή τους καθημερινότητα και μοιράζονται πολλά όπως τη διατροφή, την αγάπη για τον αθλητισμό. Τους αρέσει να απολαμβάνουν χαλαρές βόλτες και εξόδους με φίλους όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι έχει πάρει κοινή απόφαση να κρατά τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι στιγμές που θέλουν με διακριτικότητα να εκφράζουν την αγάπη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments