Lifestyle

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον σύζυγό της: «Ήταν έρωτας από το Instagram – Έβλεπε όλα τα στόρι μου»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον σύζυγό της: «Ήταν έρωτας από το Instagram – Έβλεπε όλα τα στόρι μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Elizabeth Elechi A

«Στέλνουν μηνύματα στο Ιnstagram και στον Νεκτάριο, γυναίκες που θέλουν να εξεταστούν» είπε για τον σύζυγό της

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε δηλώσεις και μίλησε για τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, αλλά και το ταξίδι του μέλιτος, που έκαναν στο Μπαλί.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, αναφέρθηκε ξανά στο δώρο που τους έκαναν για τον γάμο τους ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Elechi Lemonidou (@elizabethelechi_)

«Το καλύτερο δώρο γάμου ήταν ένα ποσό χρηματικό από τον κύριο Πλεύρη και την Τζώρτζια Σιακαβάρα. Εγώ δεν το περίμενα. Πολύ καλό ποσό. Μόνο οι συγγενείς σου δίνουν αυτό το ποσό», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον αγαπημένο της. «Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι για έναν άντρα. Γενικά, είμαι πολύ δύσκολη. Ο Νεκτάριος, ο γιατρός μου, μου έκανε αυτό το κλικ. Ήταν έρωτας από το Ιnstagram. Ήξερε τα πάντα για μένα και στην αρχή, ήταν λίγο spooky. Αυτό που παρατηρώ μέρα με τη μέρα είναι πως είναι πιο τρελός από μένα και δεν το περίμενα ότι υπάρχει κάποιος πιο τρελός», εξήγησε.

Όσο για τα μηνύματα που δέχεται στα social media, δήλωσε: «Απαξιώ για τα σχόλια. Στέλνουν μηνύματα στο Ιnstagram και στον Νεκτάριο, γυναίκες που θέλουν να εξεταστούν. Μια κοπελίτσα πριν από λίγο, μου έστειλε σε ποιο νοσοκομείο είναι ο άντρας μου για να πάει. Την έκανα μπλοκ».

Πρόσθεσε επίσης: «Με γοήτευσε ότι είναι σταθερός, οικογενειάρχης, ότι θέλει να κάνουμε παιδιά. Είμαι 40 χρονών και το λέω και το φωνάζω. Εννοείται ότι είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να γίνω μαμά».

Τέλος, επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση για το J2US. «Έχω σωστή φωνή και σωστή τοποθέτηση όπως μου έχουν πει. Λίγο πρέπει να φτιάξω τις ανάσες μου. Έχω αυτό το ωραίο βιμπράτο που έχουν όλες οι μαυρούλες», είπε κλείνοντας.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Νεκτάριο Λεμονίδη: Μου πήρε το δωράκι που ήθελα, ήταν πολύ large στο Μπαλί

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης επέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί και έκαναν δηλώσεις.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τους συνάντησαν κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε αρχικά: «Δεν το πιστεύω ότι γυρίσαμε στην Ελλάδα. Περάσαμε καταπληκτικά στο ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νεκτάριος Λεμονίδης, που δήλωσε για τη σύζυγό του: «Δεν με ταλαιπώρησε καθόλου η Ελίζαμπεθ στο ταξίδι. Ήταν ήσυχη και… ανήσυχη. Βγάζαμε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο, έγινα βιντεογράφος».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε τότε: «Ο Νεκτάριος με έχει βγάλει μια ωραία φωτογραφία στην μπανιέρα με τα λουλούδια. Εκείνος μου είπε να πάρω την πόζα. Μου πήρε το δωράκι που ήθελα, δεν το φοράω, ήταν πολύ large, γαλαντόμος στο ταξίδι».

Τέλος, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια. «Συζητάω διάφορα πράγματα επαγγελματικά. Από την επομένη εβδομάδα, έχω λίγο τρέξιμο εγώ. Δεν μπορώ να ανακοινώσω αν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments