Πολιτική

Καραμανλή για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Θα καταψηφίσω – Ούτε ομοφοβική είμαι, ούτε έχω σκοτάδια»

Καραμανλή για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Θα καταψηφίσω – Ούτε ομοφοβική είμαι, ούτε έχω σκοτάδια»

Πηγή Φωτογραφίας: [366458] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Δε θα κάνω κωλοτούμπα, ότι και αν μου πει ο πρωθυπουργός»

Την πρόθεσή της να καταψηφίσει, το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια επανέλαβε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, η κυρία Καραμανλή αναφέρθηκε, στο «φροντιστήριο» που έγινε εχθές στα γραφεία της ΝΔ ώστε να ενημερωθούν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για τις λεπτομέρειες της κυβερνητικής πρότασης και τις επιδιώξεις του επίμαχου νομοσχεδίου.

«Δεν έφυγα σοφότερη», ανέφερε η βουλευτής και πρόσθεσε πως: «Εάν ισχύουν αυτά που άκουσα και δεν έρθει κάτι άλλο, εννοείται ότι καταψηφίζω».

Η βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμη ότι «Δεν είμαι ούτε ομοφοβική, ούτε σκοτάδια έχω. Ζω στο φως», τόνισε η κα Καραμανλή.

Αναφορικά με τον εάν θα το ξανασκεφτεί σε περίπτωση που δεχθεί τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, η Άννα Καλαμανλή απάντησε καταφατικά: «Όχι. Δε θα κάνω κωλοτούμπα, ότι και αν μου πει ο πρωθυπουργός».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.