Ελλάδα

Μεσολόγγι: Συνεχίζεται το θρίλερ – Τι έδειξε η κηλίδα αίματος [vid]

Μεσολόγγι: Συνεχίζεται το θρίλερ – Τι έδειξε η κηλίδα αίματος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο Μεσολογγίου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για ψευδομαρτυρία κατά του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη.

Σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο Μεσολογγίου

Σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο Μεσολογγίου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για ψευδομαρτυρία κατά του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη.

Σήμερα ξεκινά η 13η ημέρα των ερευνών και ακόμη δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται ο άτυχος άνδρας.

Οι Αρχές είχαν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, η οποία εστάλη για διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παρόλο, λοιπόν, που οι Αρχές νόμιζαν ότι βρήκαν ένα στοιχείο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για κηλίδα από ανθρώπινο αίμα, αλλά πιθανότατα από πτηνό.

Μήνυση στον 50χρονο κρεοπώλη από την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου

Παράλληλα, σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο Μεσολογγίου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για ψευδομαρτυρία κατά του 50χρονου κρεοπώλη, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, καθώς έχει πέσει, όπως θεωρεί η οικογένεια και με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε πολλές αντιφάσεις αναφορικά με τις κινήσεις του εκείνη τη μοιραία νύχτα.

«Ο αδελφός μου είναι νεκρός»

Η αδελφή του αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι δηλώνει σίγουρη πως ο άνθρωπός της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Ο αδελφός μου κάπου είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός, για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments