Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας, αλλά όχι υπέρ της παρένθετης»

Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας, αλλά όχι υπέρ της παρένθετης»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Mega Καλημέρα

Βάνα Μπάρμπα: «Υπάρχουν 1800 παιδιά σε ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους;»

Η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά κατά στη διαδικασία απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης.

Η ηθοποιός, η οποία έχει μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, τόνισε ότι: «Θέλει και τους δύο, είναι απαραίτητο λοιπόν. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και θέλουν και τους δύο γονείς. Τώρα αν αυτοί θα είναι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι…. Για μένα αυτό που μετρά απ’ όλα είναι η αγάπη».

Στην πορεία, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε: «Έχω βοηθήσει παιδιά που ιδρύματα, είναι παιδιά που τα έχουμε στηρίξει από ιδρύματα και έχουν βρει αγάπη μέσα από οικογένειες. Είμαι εναντίον της ιδρυματοποίησης και των παιδιών μέσα στα ιδρύματα. Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας αλλά όχι υπέρ της παρένθετης μητέρας. Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας, η μάνα είναι μάνα. Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία είναι τρομερή η σχέση. Εναντίον της παρένθετης σαφώς υπέρ της αγάπης πάνω απ’ όλα και εναντίον των ιδρυμάτων. Υπάρχουν χιλιάδες ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους; Μπορούν να πάρουν αγάπη».

Ζωή Κωνσταντοπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: Είμαστε υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας

Υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκε το πρωί της Δευτέρας η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον πρωθυπουργό να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο «και να το δούμε».

«Είμαστε υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας. Πιστεύουμε στην αρχή της ισότητας, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια, ωστόσο, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «οκ με το ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ που αμφισβητούν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε και στο δημογραφικό λέγοντας ότι «είναι άμεσα συνδεμένο με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια. Το σημαντικό είναι πως, κάθε παιδί που γεννιέται είναι χρεωμένο με 40.000».

Ειδικά, δε, για την ακρίβεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε αφενός να γίνεται «έλεγχος στις τιμές και στον ανταγωνισμό» και αφετέρου σχολίασε ότι «δεν υπάρχει πολιτική ενίσχυσης των πολιτών, αλλά το υπονομεύει με φορολογία που είναι εξουθενωτική».

Ερωτηθείσα, τέλος, για το ενδεχόμενο σύμπλευσης της Πλεύσης Ελευθερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι «η Πλεύση δημιουργήθηκε για να έχει ο κόσμος επιλογή, την επιλογή ενός κόμματος που κάνει και λέει τα ίδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνήσει με το ίδιο πρόγραμμα με τη Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments