Lifestyle

Σταύρος Σβήγκος: «Την περασμένη εβδομάδα την έβγαλα με μακαρόνια»

Σταύρος Σβήγκος: «Την περασμένη εβδομάδα την έβγαλα με μακαρόνια»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν ξέρω τι τιμολόγιο ρεύματος να διαλέξω - Βρίσκομαι συνέχεια σε οικονομική δεινότητα»

Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον γιο του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο επάγγελμά του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε: «Κανείς δεν μπορεί να νιώσει οικονομική ασφάλεια στη χώρα που ζούμε και στην Ευρώπη. Δεν είμαστε Γαλλία, που αν μείνω άνεργος σαν ηθοποιός, θα πληρωθώ για το υπόλοιπο συμβόλαιο που είχα πέρυσι, μέχρι να βρω δουλειά. Εδώ θα πάμε στον ΟΑΕΔ και θα πάρουμε τα 420, που μάλλον, είναι κι ένα κομμάτι της ΔΕΗ».

Πρόσθεσε επίσης: «Συνέχεια βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα, πολλές φορές την έχω βγάλει μόνο με μακαρόνια. Και στο παρελθόν, όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά κι από την άλλη, όταν κάνεις μια χρονιά με πολλά οικονομικά οφέλη κι έρχεται η εφορία και σου λέει “είμαστε συνέταιροι, φέρε μου το 47%”;. Θεωρώ τρομερή αδικία το πώς λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους. Την περασμένη εβδομάδα, ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια».

View this post on Instagram

A post shared by Stavros Svigkos (@stavros_svigkos)

Όσο για την πατρότητα, δήλωσε: «Δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας. Ήρθε κι είπα “πάμε και βλέπουμε”. Και τώρα έτσι είμαστε με τον μικρό. Παλεύω για το καλύτερο γι’ αυτόν και ό,τι έρχεται το αντιμετωπίζουμε οι δυο μας. Στη δουλειά τον έχω μαζί. Έχω βοήθεια για τις ώρες που μπορεί να μην μπορώ να τον πάρω από το σχολικό. Επιδιώκω να περνάμε πολύ χρόνο μαζί».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν διάβασα βιβλία, πήγα στον ψυχολόγο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλες τις σχέσεις είναι το εγώ, που φουσκώνει και ξεφουσκώνει. Και αν δεν το πατάξουμε από μέσα μας, δεν θα πετύχουμε μία αληθινή σχέση».

Σταύρος Σβήγκος: Άντρες και γυναίκες είμαστε ακριβώς το ίδιο, μόνο η ανατομία μας αλλάζει

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το παιδί του και αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωσή του για την ανακάλυψη της γυναικείας του πλευράς.

Όπως είπε στο «MEGA Καλημέρα»: «Η πατρότητα με έκανε πιο σκληρό με τον κόσμο γύρω μου. Είμαι άτομο που δίνει χώρο, δεν απαιτώ τίποτα από κανέναν. Μαλώνω με την μητέρα μου, όταν δίνει σοκολάτες στο παιδί. Αν ο μικρός μού ζητήσει κάτι εξτρίμ θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω. Όταν απαγορεύεις κάτι στο παιδί, είναι σαν να του λες να πάει να το κάνει. Έχεις δικαίωμα να προστατεύεις το παιδί σου, όχι να απαγορεύεις να κάνει κάτι».

Τέλος, ο ηθοποιός σχολίασε τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τη συμφιλίωσή του με τη γυναικεία πλευρά του. «Είμαστε ακριβώς το ίδιο και οι άντρες και οι γυναίκες, το μόνο που αλλάζει είναι η ανατομία μας. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητα μου» τόνισε.

Το 2022, ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε σε συνέντευξή του και αναφέρθηκε στο φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του. Μεταξύ άλλων, σχολίασε τη φωτογραφία μέσα από την οποία συμφιλιώθηκε με τη γυναικεία του πλευρά.

«Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα “Ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα”, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε» είπε αρχικά.Στη συνέχεια σχολίασε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του: «Αυτή η φωτογραφία είναι από το Ναύπλιο, την έβγαλε η Ελένη η πρώην σύντροφός μου και μητέρα του παιδιού μας. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία, πάρα πολύ. Παιδιά, δεν χρειάζονται τα ταμπού στη ζωή. Μπορεί να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και να μην ενοχλεί τους άλλους, αν κάποιος ενοχλείται, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα» ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments