Πολιτική

Πλεύρης για τα ομόφυλα ζευγάρια: Συζητάμε δύσκολα θέματα με ειλικρίνεια, είναι κατάκτηση της παράταξής μας

Πλεύρης για τα ομόφυλα ζευγάρια: Συζητάμε δύσκολα θέματα με ειλικρίνεια, είναι κατάκτηση της παράταξής μας

Πηγή Φωτογραφίας: [366475] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Το σχόλιο του Θάνου Πλεύρη μετά το "φροντιστήριο" στους βουλευτές της ΝΔ για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

“Ως κατάκτηση” της ΝΔ χαρακτηρίζει τον κύκλο ενημερώσεων που γίνεται εντός του κόμματος ο Θάνος Πλεύρης.Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης βουλευτών της “γαλάζιας” παράταξης με θέμα το επικείμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter:

“Η συζήτηση στο κόμμα μας που γίνεται με πρωτοβουλία του @PrimeministerGR πήγε εξαιρετικά. Αποδεικνύουμε ότι με ειλικρίνεια και ευθύτητα συζητάμε δύσκολα θέματα που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Είναι μια κατάκτηση της παράταξης μας”.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της ΝΔ είναι μεταξύ εκείνων που διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για το επικείμενο νομοσχέδιο. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, εξέφρασε επιφυλάξεις για νομικά ζητήματα που έχουν εγερθεί, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή υποχρέωση ψήφισης του και επανελαβε ότι η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση το 2018 είχε καταψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τις τεκνοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης . «Πάμε να φτιάξουμε και έναν άλλο τύπο οικογένειας», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ.Πλεύρης στην παρέμβαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments