Trash

Κιμ Καρντάσιαν: Το βίντεο με το ονειρεμένο γραφείο της – Σολάριμιουμ κρεβάτι και εσώρουχα

Κιμ Καρντάσιαν: Το βίντεο με το ονειρεμένο γραφείο της – Σολάριμιουμ κρεβάτι και εσώρουχα

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Kim Kardashian

H 43χρονη τηλεπερσόνα διαθέτει, μεταξύ άλλων, και μια κούκλα στα μέτρα της

Τουλάχιστον εξωφρενικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γραφείο της Κιμ Καρντάισαν στην εταιρεία της SKKN στο οποίο η 43χρονη τηλεπερσόνα και πλέον επιχειρηματίας ξενάγησε τους followers της στο TikTok.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ανάμεσα στα αξεσουάρ του γραφείου ξεχωρίζει μια τρισδιάτατη απεικόνιση του εγκεφάλου της Καρντάσιαν αλλά και το κρεβάτι για μαύρισμα.

«Είμαι η Κιμ Καρντάσιαν. Βεβαίως έχω κρεμασμένα στον τοίχο όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών που με έχουν πρωτοσέλιδο» ξεκινά την ξενάγησή της η Καρντάσιαν ακολουθώντας το trend στα social media με τα βίντεο που ξεκινούν με τη φράση «of course».

«Ασφαλώς έχω μια κούκλα με τα δικά μου μέτρα στο δωμάτιο ομορφιάς μου» συνεχίζει την ξενάγηση η Καρντάσιαν με τον φακό να εστιάζει στην αντιγραφή των διάσημων οπισθίων της.

Η 43χρονη παρουσίασε, επίσης, τον καλυμμένο από οθόνες τοίχο αλλά και το δωμάτιο που είναι γεμάτο με τα προϊόντα της SKKN.

H ξενάγηση περιελάμβανε και ένα πέρασμα από το γραφείο πάνω στο οποίο υπάρχει η τρισδιάστατη απεικόνιση του εγκεφάλου της Καρντάσιαν αλλά και ένα ομοίωμα του ιδιωτικού της αεροπλάνου.

Για το φινάλε, δε, κράτησε το καλύτερο παρουσιάζοντας το κρεβάτι για τεχνητό μαύρισμα.

«Είσαι είδωλο», «όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Κιμ Καρντάσιαν», «φαντάσου να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν», «μου έπεσε το σαγόνι» ήταν ορισμένα από τα σχόλια που άφησαν οι followers της 43χρονης τηλεπερσόνας.

@kimkardashian♬ original sound – Kim Kardashian

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments