Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οριστικό! “Σκάνε” δύο μεγάλες μεταγραφές στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Οριστικό! “Σκάνε” δύο μεγάλες μεταγραφές στο λιμάνι

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//enikos.gr, Μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τις τρύπες του, για αυτό σήμερα αναμένεται να κλείσει δύο παίχτες για την μεσαία του γραμμή.

Ο Ολυμπιακός ενισχύει τη μεσαία του γραμμή και φέρνει την Παρασκευή (19/1) τον Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα ως δανεικό με οψιόν αγοράς και τον Τσικίνιο πληρώνοντας την Μπενφίκα.

Μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τις τρύπες του, για αυτό σήμερα αναμένεται να κλείσει δύο παίχτες για την μεσαία του γραμμή.

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για να φέρει τον Αντρέ Όρτα έφεραν καρπούς καθώς έκλεισε τον 27χρόνο μέσο από την Μπράγκα ως δανεικό με οψιόν αγοράς. Ο Όρτα ήταν θετικός για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και το διάστημα των διαπραγματεύσεων πίεζε την Μπράγκα, προκειμένου να επιτευχθεί το deal.

Ο Αντρέ Όρτα αγωνίζεται στην Μπράγκα από το 2020 έως το 2022. Φέτος έχει 25 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ. Είναι παιδί από τις ακαδημίες της Μπενφίκα έχοντας αγωνιστεί και στο MLS με την φανέλα της Los Angeles FC. 

Παίρνει άμεσα και Τσικίνιο

Η υπόθεση του Τσικίνιο φαίνεται να τελειώνει άμεσα για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με τον Τσικίνιο για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι και αυτό το διάστημα έκανε προσπάθειες για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι το πέτυχαν και έτσι έδωσαν τα χέρια με την Μπενφίκα, με τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο να ετοιμάζει επίσης βαλίτσες για να φτάσει την Παρασκευή στην χώρα μας (19/1).

Για την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ στους αετούς της Λισαβόνας, με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 χρόνων.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φέτος μετράει 16 συμμετοχές με τους “αετούς”. Συνολικά με τη φανέλα της Μπενφίκα έχει αγωνιστεί σε 125 παιχνίδια, με εννέα γκολ και έντεκα ασίστ.

Έχει παίξει επίσης στην Κοΐμπρα με 41 συμμετοχές και 9 γκολ, τη Λεϊσόες (39 συμμετοχές, 5 γκολ), την Μορεϊρένσε (38 συμμετοχές, 10 γκολ), την Μπράγκα (15 συμμετοχές), την Γκιρεσουνσπόρ (13 συμμετοχές, 4 γκολ) και τη Λοκομοτίβα (6 συμμετοχές).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments