Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάτησε Ελλάδα ο Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάτησε Ελλάδα ο Ντραγκόφσκι

Πηγή Φωτογραφίας: [366542] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΟΜΙΕΪ ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/1) ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού κατέφθασε ο 26χρόνος γκολκίπερ Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι για να αντικαταστήσει τον Μπρινιόλι.

Ο Πολωνός γκολκίπερ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «πράσινους». Ο διεθνής τερματοφύλακας έρχεται με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Οι πρώτες του δηλώσεις :«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις. Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Ενώ έκανε αναφορά και στον προπονητή του Παναθηναϊκού «Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments