Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Την Δευτέρα έρχεται ο Μπακασέτας

Παναθηναϊκός: Την Δευτέρα έρχεται ο Μπακασέτας

Πηγή Φωτογραφίας: [365202] ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα (22/1), για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Η πολύ σπουδαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη βδομάδα με τον αρχηγό της Εθνικής μας να έρχεται στην χώρα μας την Δευτέρα (22/1).Οι πράσινοι από την Τετάρτη (17/1) έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με την Τράμπζονσπορ όσο και με τον Τάσο Μπακασέτα για τον επαναπατρισμό του.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Δευτέρα (22/1). Ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να αγωνιστεί στον εντός έδρας κυριακάτικο (21/01, 18:00) αγώνα πρωταθλήματος με την Γαλατάσαραϊ για την 21η αγωνιστική, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει και ο κόσμος της ομάδας της Τραπεζούντας. 

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας , ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να μπει κατευθείαν στα… βαθιά, αφού ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με την μεταγραφή του αυτή ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίχτης της Stoiximan Super League καθώς προβλέπεται να υπογράψει συμβόλαιο 1.500.000 ευρώ σε “καθαρές” ετήσιες αποδοχές για 2,5 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments