Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ιστορική ημέρα θεμελίωσε το προπονητικό του κέντρο

ΠΑΟΚ: Ιστορική ημέρα θεμελίωσε το προπονητικό του κέντρο

Πηγή Φωτογραφίας: [366541] ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Την Παρασκευή (19/1) πραγματοποιήθηκε ο πατροπαράδοτος αγιασμός της έκτασης του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να βάζει τον θεμέλιο λίθο.

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στην Θέρμη, μετά την αγορά 150 στρεμμάτων από τον Ιβάν Σαββίδη και την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το νέο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.

Προβλέπεται να απαιτηθεί ένα διάστημα ενός χρόνου περίπου ώσπου να μπορεί να φιλοξενεί τουλάχιστον την πρώτη ομάδα. Στο νέο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου θα συγκεντρωθούν και τα τμήματα υποδομής που τώρα προπονούνται σε διαφορετικά κέντρα και είναι δεδομένο ότι η ολοκλήρωση του θα δώσει νέα μεγάλη ώθηση στη λειτουργία των Ακαδημιών.

Το παρών έδωσαν πολλά μέλη από την ΠΑΕ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ, όπως και ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτό το σπουδαίο εγχείρημα τουΔικεφάλου.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης μετέφερε τα λόγια του Ίβαν Σαββίδη, ενώ αποθέωσε ο ίδιος τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει.

«Ευχαριστεί τους ιεράρχες για την τιμή να αγιάσει το μέρος αυτός. Θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που για έναν χρόνο και παραπάνω προσέφεραν στο να δημιουργηθεί αυτός ο κόσμος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστεί από καρδιάς. Για μένα προσωπικά, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής. Από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος το κάνει πραγματικότητα, δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι αισθάνομαι. Θέλω να πω ότι δαπανήθηκαν πάρα πολλά χρήματα γι’ αυτόν τον χώρο. Από έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Έναν έντιμο άνθρωπο που με τον δικό του τρόπο θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Αυτό θέλω να το τονίσω εγώ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολύ καθαρές σκέψεις. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Ελλάδα. Δυστυχώς, αυτόν τον άνθρωπο που είναι με την εκκλησία και τον Θεό, προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να τον μειώσουν και να περάσουν λάθος μηνύματα για ότι έχει προσφέρει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην εκκλησία. Για μια ακόμη φορά θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες του. Αυτό το μέρος εδώ θα μεγαλουργήσει. Θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο που δεν υπάρχει στα Βαλκάνια και θα είναι το καλύτερο της Ευρώπης»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments