Ελλάδα

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Ελεύθεροι με όρους δυο κατηγορούμενοι [vid]

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Ελεύθεροι με όρους δυο κατηγορούμενοι [vid]
Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους

Ελεύθεροι έφυγαν από το ανακριτικό γραφειο μετά την απολογία τους οι δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό.

Στους δυο κατηγορούμενους , που φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως τους αποδίδονται, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Η «Έλενα» η οποία συνελήφθη την περασμένη Κυριακή μετά την μαρτυρία ανήλικης που την «φωτογράφισε» ως εμπλεκόμενη σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη ενώ δήλωσε ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην νεαρή γυναίκα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με το newsbeast.gr και τη Μαρία Ζαχαροπούλου.

Ο ίδιος περιοριστικός όρος και επιπλέον εγγύηση 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 63χρονο άνδρα ο οποίος εμφανίζεται ως «πελάτης» του κυκλώματος. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα.

Για την ίδια υπόθεση έχουν, ήδη, προφυλακιστεί η Λορέλα η οποία φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο και ένας άνδρας 34 ετών γνωστός ως ο φωτογράφος. Ένας 55χρονος ο οποίος εμφανίζεται ως «πελάτης» μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πάντως, αρμόδιες πηγές δεν αποκλείουν το επόμενο διάστημα να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης καθώς η έρευνα παραμένει ανοιχτή .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments