Ελλάδα

Μέγαρα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο 24χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο

Μέγαρα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο 24χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

Προθεσμία  προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγοράκι της συζύγου του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με σοβαρές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η σύλληψη έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ Κ-215 μετά από πληροφορίες που έλαβε η ΕΛΑΣ για το πού κρυβόταν ο 24χρονος Ρομά.

Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση του παιδιού ήταν πολύ σοβαρή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ευτυχώς την Κυριακή (14/01) η κατάστασή του καλυτέρεψε σημαντικά, με τους γιατρούς να προχωρούν στην αποσωλήνωσή του.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν, το παιδί άρχισε να ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα και έχει ανακτήσει κινητικότητα στο άνω και κάτω άκρο της δεξιάς του πλευράς.

Το παιδί είχε διακομισθεί αρχικά στο νοσοκομείο Θριάσιο «με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διαπιστώθηκε επηρεασμένο επίπεδο συνείδησης και βαριά νευρολογική σημειολογία, διασωληνώθηκε αμέσως και υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο όπου η αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά και εγκεφαλικό οίδημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments