Ελλάδα

Μεσολόγγι: Έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών

Μεσολόγγι: Έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείται εδώ και 16 ημέρες στο Μεσολόγγι, με τις αρχές να εξετάζουν τέσσερα άτομα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείται εδώ και 16 ημέρες στο Μεσολόγγι, με τις αρχές να εξετάζουν τέσσερα άτομα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα τέσσερα αυτά πρόσωπα έχουν προσαχθεί, με την ΕΛΑΣ να έχει βάλει φρένο σε επιπλέον διαρροές, καθώς η δικογραφία είναι τεράστια και συνεχίζεται η εξέτασή της για να βρεθούν ακόμη περισσότερα στοιχεία.

Παράλληλα, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ίχνη του 31χρονου, έχοντας τη συνδρομή και ορκωτού εκπαιδευτή με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων, που είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα.

Τις έρευνες παρακολουθεί προσωπικά ο Αστυνομικός Δ/ντης Αιτωλίας, Απόστολος Καπνιάρης, ο οποίος έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για το σκοπό αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments