Ελλάδα

Υπο έλεγχο η φωτιά σε παρακείμενο ισόγειο χώρο κτιρίου στην Ηρώδου Αττικού

Υπο έλεγχο η φωτιά σε παρακείμενο ισόγειο χώρο κτιρίου στην Ηρώδου Αττικού

Πηγή Φωτογραφίας: Αργολίδα - Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άντρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στο Μοναστηράκι Δήμου Άργους - Μυκηνών το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου . Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά και έσπευσε στο σημείο. Οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους. (Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi)

Η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε μηχανοστάσιο

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/1) σε κτίσμα που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου στην οδό Αττικού στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά ελέγχεται από τις ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες σιγά-σιγά αποδεσμεύονται. Συνολικά επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ κινητοποιήθηκαν και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο υπάρχει και πολλή ισχυρή αστυνομική παρουσία. Ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε μηχανοστάσιο.

H φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Όλοι είναι ασφαλείς και δεν τραυματίστηκε κανείς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments