Ελλάδα

Ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

Ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Η κακοκαιρία φέρνει κλειστά σχολεία σε περιοχές της χώρας, όπου οι σχολικές αίθουσες δε θα υποδεχθούν τους μαθητές τη Δευτέρα (22/1/24).

Η κακοκαιρία φέρνει κλειστά σχολεία σε περιοχές της χώρας

Η κακοκαιρία φέρνει κλειστά σχολεία σε περιοχές της χώρας, όπου οι σχολικές αίθουσες δε θα υποδεχθούν τους μαθητές τη Δευτέρα (22/1/24).

Στην Κοζάνη, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, τη Δευτέρα θα είναι κλειστά σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) και Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ του Δήμου Κοζάνης.

Σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά σύμφωνα με το kozan.gr.

Στη Φλώρινα, σύμφωνα με τη neaflorina, με απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη, την Δευτέρα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Και στο Δήμο Αμυνταίου, με απόφαση του δημάρχου Ιωάννη Λιάση, την Δευτέρα όλα τα σχολεία της  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί σύμφωνα με τη neaflorina.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments