Ελλάδα

Τσούκαλης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Το χρέος των 17.000€ είναι πλέον αδιάφορο κίνητρο

Τσούκαλης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Το χρέος των 17.000€ είναι πλέον αδιάφορο κίνητρο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Συνεχίζεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη. Ένα νέο στοιχείο φέρνει σε δύσκολη θέση τον 50χρονο κρεοπώλη, την ώρα που ο ιδιωτικός ερευνητής, που έχει προσληφθεί από την οικογένεια του αγνοούμενου, Γιώργος Τσούκαλης, επικεντρώνεται στα κίνητρα.

«Είναι ένα προπέτασμα καπνού ώστε να στραφούν οι έρευνες μακριά από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος»

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη. Ένα νέο στοιχείο φέρνει σε δύσκολη θέση τον 50χρονο κρεοπώλη, την ώρα που ο ιδιωτικός ερευνητής, που έχει προσληφθεί από την οικογένεια του αγνοούμενου, Γιώργος Τσούκαλης, επικεντρώνεται στα κίνητρα.

Σύμφωνα όσα είπε στην ΕΡΤ, το χρέος των 17.000 είναι ένα «αδιάφορο κίνητρο», υπογραμμίζοντας πως είναι ίσως ένα προπέτασμα καπνού ώστε να στραφούν οι έρευνες μακριά από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος.

Ο κ. Τσούκαλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα 17.000 ευρώ απαίτησε ο Μπάμπης να του δοθούν. Από εκεί και πέρα ερευνώνται και άλλα πράγματα αλλά δεν θέλω να τα ονομάσω δημόσια. Πιστέψτε με είναι πολύ ισχυρά που μπορούν να δέσουν την υπόθεση. Η Αστυνομία στρέφεται και σε άλλα κίνητρα. Ίσως το κίνητρο των 17 χιλιάδων να είναι κάτι αδιάφορο μπροστά σε αυτά που μπορεί να αποδειχτούν».

Δικηγόρος οικογένειας Μπάμπη: «Πιστεύω πως θα έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος. «Εμείς, από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την άποψη πως πρόκειται για μία πράξη που συμμετέχουν πολλοί δράστες. Δεν πιστεύω πως μέσα σε 50 λεπτά ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να το κάνει. Και το καταγγείλαμε. Δικαίωση για την οικογένεια δεν είναι μόνο να μπουν στη φυλακή οι δράστες αλλά να εντοπιστεί αυτός ο άνθρωπος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις των ερευνών.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές είναι στην πόλη. Υπάρχει μία ομάδα μετά από δικό μας αίτημα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο δυστύχημα στα Τέμπη, και ήδη από χθες έχουν μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και πηγάδια. Θέλω να πιστεύω πως αύριο αυτός ο άνθρωπος θα πει κάτι παραπάνω. Έχουμε μία μάνα και αδελφή που δεν μπορεί να αγαλλιάσει η ψυχή τους και έναν άνθρωπο που απαντά με ‘’όχι’’. Πιστεύω πως θα έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον».

Στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του 50χρονου κρεοπώλη, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος του οπότε έχει αφεθεί ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments