Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας της είναι ο…» – Με αυτόν άντρα έκανε την Όλγα Κιουρτσάκη

Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας της είναι ο…» – Με αυτόν άντρα έκανε την Όλγα Κιουρτσάκη

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/FthisGR

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη

Εδώ και λίγες ημέρες έχει διαρρεύσει ο τσακωμός της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη με τις σχέσεις να είναι φανερά παγωμένες, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

Μάλιστα λέγεται έντονα, πως η Όλγα δεν επιτρέπει στη μητέρα της να βλέπει ούτε εκείνη, αλλά ούτε και την κόρη της. Στο πλευρό της Κιουρτσάκη βρίσκεται ο σύζυγός της, ο οποίος σε κάθε περίπτωση είχε πολύ καλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια με την πεθερά του.

Όσο για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη θα πρέπει να σας θυμίσουμε εδώ, πως η γυναίκα δε μεγάλωσε μαζί του, ωστόσο τον είχε γνωρίσει. Η κόρη της Άντζελας μεγάλωσε κυρίως με τη γιαγιά της και με την τραγουδίστρια.

Μάλιστα σε μία εξομολογητική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει η Δημητρίου τον Απρίλιο του 2023 στο Σπίτι με το Mega είχε αποκαλύψει, πως η έλλειψη της πατρικής φιγούρας κόστισε στην Όλγα.

Το μόνο, που είναι γνωστό είναι πως ο βιολογικός πατέρας της Κιουρτσάκη πέρασε λίγο χρόνο μαζί της όταν ήταν μικρή, καθώς στη συνέχεια ”εξαφανίστηκε” δημιουργώντας μια νέα οικογένεια.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη

«Την Όλγα τη μεγάλωσα μόνη μου με τη βοήθεια της μάνας μου. Το παιδί δεχόταν πολύ άσχημο μπούλινγκ από το σχολείο, τη ρωτούσαν πού είναι ο πατέρας σου, γιατί δεν ήρθε ο πατέρας σου, τη μάνα σου την είδαμε σε αυτό το περιοδικό, είπαν αυτό για τη μάνα σου… Έπρεπε να περάσει το παιδί μου όλο αυτό τον Γολγοθά; Το χτυπούσαν από όλες τις μεριές.

Την επηρέασε πάρα η έλλειψη πατρικής φιγούρας. Ρωτούσε γιατί. Τι να της έλεγα, ότι ο πατέρας της δεν ήταν καλός. Ο πατέρας της Όλγας ήταν ο παράξενος ταξιδιώτης. Την είδε που γεννήθηκε, την είδε για πολύ λίγο, μετά την μπορεί να την έβλεπε μια φορά τη βδομάδα, μετά εξαφανίστηκε, έκανε και άλλα παιδιά και έφυγε από την Όλγα. Όταν αρραβωνιάστηκε δεν μπορούσε να έρθει είχε ένα πρόβλημα.

Όταν παντρεύτηκε το παιδί μου πάλι δεν ήρθε, απλά έκανε μικρό δώρο ένα ωραίο catering για το γάμο. Ήταν κατά του γάμου της Όλγας ο πατέρας της. Δεν ήθελε αυτό το παιδί, που αγαπάει τόσο πολύ την κόρη μου, την έχει βοηθήσει πολύ, κάνει τα πάντα για όλους μας ο Φώτης. Δεν τον ήθελε, δεν ξέρω γιατί δικαίωμά του. Από εκεί και πέρα εγώ τον αγκάλιασα τον έβαλα μέσα στην καρδιά μου», είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.

Oι άντρες που πέρασαν από το πλευρό της Δημητρίου

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει αποκαλύψει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ότι το πρώτο διάστημα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους αλλά και πως η Άντζελα Δημητρίου ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του. Από την πλευρά της η Άντζελα Δημητρίου έχει παραδεχτεί ότι έχει μείνει τέσσερις φορές έγκυος από τον τραγουδιστή, όμως η καριέρα ήταν τότε και για τους δύο προτεραιότητα με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αποβολή.

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε τον Στηβ Κακέτση

Ο γνωστός επιχειρηματίας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία του), είχε ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και τη νυχτερινή διασκέδαση έζησε μία μάλλον ταραχώδη ζωή, με την αγάπη του για τη νύχτα και τις γυναίκες να μην κρύβεται.

Μοιραίο ρόλο στη ζωή του έπαιξε και η γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου, η οποία στάθηκε και αιτία να οδηγηθεί στο διαζύγιο από την τότε σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα γιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments