Ελλάδα

Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός [vid]

Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Το παιδί μου» ούρλιαξε η μητέρα του Μπάμπη, που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου, τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι βρέθηκε σορός, που πιθανολογείται ότι ανήκει στον γιο της.

Συγκλονιστικές στιγμές έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου περίμεναν συγγενείς του Μπάμπη

Το παιδί μου» ούρλιαξε η μητέρα του Μπάμπη, που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου, τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι βρέθηκε σορός, που πιθανολογείται ότι ανήκει στον γιο της.

Στον αέρα της εκπομπής «LIVE NEWS» και ενώ οι συγγενείς του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης, έφτασε η είδηση ότι βρέθηκε η σορός του.

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη διαπεραστική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός του Μπάμπη εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί που είχαν εστιαστεί οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, την ώρα που η οικογένεια ενημερωνόταν για την ύπαρξη στοιχείου, αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και τρία συμβατικά οχήματα έφτασαν στο σημείο των ερευνών.

Σημειώνεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments