Lifestyle

Snik: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτός που είχε σχέση με την Άννα Βίσση;»

Snik: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτός που είχε σχέση με την Άννα Βίσση;»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/snikthehustla

"Δεν τα άκουσα αυτά με τον Νταλάρα, έχω να τον ακούσω πάρα πολλά χρόνια".

Ο Snik απάντησε με έναν δικό του τρόπο για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του, στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα.

«Φωνητική δεν έχω κάνει, μπορεί να είμαι φάλτσος», είπε αρχικά ο Snik και συνέχισε: «Τώρα ο Νταλάρας τι είπε… Είναι ο Νταλάρας, έχει χρόνια πίσω του, we respect him, δεν είμαστε όπως ήμασταν πέρυσι, πρόπερσι, έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, δεν είναι κανένας αλάνθαστος. Δεν τα άκουσα αυτά με τον Νταλάρα, έχω να τον ακούσω πάρα πολλά χρόνια. Είναι αυτός που τα είχε με τη Βίσση»;

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν μπορεί να τον αναγνωρίσει, ο Snik απάντησε: «Αν μου τον δείξεις θα τον καταλάβω».

Νταλάρας: «Αν βλέπετε τις κοπελίτσες που είναι ημίγυμνες… αν σας αρέσουν αυτά θα μείνετε με αυτά»

Ο Γιώργος Νταλάρας έδειξε τον εκνευρισμό του σε ρεπόρτερ που τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο δημοσιογράφοι όμως από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ που του έκαναν τις ερωτήσεις. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τον ρωτούν, προκαλώντας του εκνευρισμό. Ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας: «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει “είναι ντροπή αυτό που κάνεις”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments