Ελλάδα

Μέγαρα: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που ξυλοκόπησε τον 4χρονο

Μέγαρα: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που ξυλοκόπησε τον 4χρονο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 23χρονος που χτύπησε μέχρι να πέσει αναίσθητο έναν 4χρονο, γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 23χρονος που χτύπησε μέχρι να πέσει αναίσθητο έναν 4χρονο, γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα

Τον δρόμο για την φυλακή θα πάρει ο «νταής» των Μεγάρων ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι να ρίξει αναίσθητο τον 4χρονο γιο της συντρόφου του.

Ο 23χρονος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και έστρεψε τα βέλη του στη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού λέγοντας πως ήταν εκείνη που βιαιοπράγησε.

Μάλιστα, ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Το παιδί για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα αποσωληνώθηκε με τους γιατρούς να προσπαθούν ακόμη, να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να βελτιώσου την υγεία του.

«Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την κακοποιητική δράση του 23χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο στα Μέγαρα, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, όπου το παιδί νοσηλεύεται σε κώμα δίνοντας την μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και τα αδέλφια του 4χρονου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ενώ ο 8χρονος αδελφός του νοσηλεύεται, μετά από χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για κάταγμα, αποτέλεσμα κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας τους.

Ο βασανιστής των παιδιών παραμένει ασύλληπτος και εκείνα περιγράφουν τη φρίκη που βίωναν στα χέρια του στην κάμερα του STAR και ο διάλογος με την δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού είναι ανατριχιαστικός.

– Περνούσατε άσχημα μέσα στο σπίτι; – Ναι. – Τι έκανε δηλαδή αυτός ο άνθρωπος; – Μας χτύπαγε.

– Τον είχε σηκώσει και τον είχε σκάσει κάτω. – Και μετά έπιασε το σίδερο και σε χτύπησε; – Ναι.

Ο αδελφός του 4χρονου, από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσαν, ενώ ακόμα ένα παιδί της οικογένειας δείχνει τα χτυπήματα στο κεφάλι του από σίδερο.

Όπως λέει μάλιστα ο μικρός, όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει αστυνομικός, γιατί το παιδικό του μυαλό πιστεύει ότι ο 23χρονος πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments