Ελλάδα

Μεσολόγγι: Το “ευχαριστώ” από την οικογένεια του Μπάμπη για την βοήθεια των εθελοντών

Μεσολόγγι: Το “ευχαριστώ” από την οικογένεια του Μπάμπη για την βοήθεια των εθελοντών

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Τις αδιάκοπες προσπάθειες των εθελοντών, οι οποίοι πήραν μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ευχαρίστησε η αδερφή του, η οποία επί 18 ημέρες βίωνε τον δικό της εφιάλτη για την εξεύρεση του αδερφού της.

"Ευχαριστώ τους ανθρώπους ήρθαν να ψάξουν" δήλωσε η αδερφή του Μπάμπη, για τους εθελοντές που βοήθησαν στις έρευνες

Τις αδιάκοπες προσπάθειες των εθελοντών, οι οποίοι πήραν μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ευχαρίστησε η αδερφή του, η οποία επί 18 ημέρες βίωνε τον δικό της εφιάλτη για την εξεύρεση του αδερφού της.

«Τους ευχαριστώ όλους, γιατί τις τελευταίες 10 ημέρες που έψαχνα στον κάμπο έβλεπα μόνο εθελοντές. Ήρθαν πυροφύλακες και εθελοντές από την Πάτρα. Ίσως ξεχνάω κάποιους, δεν έμαθα τα ονόματα, τους ευχαριστώ όλους», ανέφερε η Χριστίνα Κουτσίκου στην κάμερα του ALPHA.

«Ο Μπάμπης μου είπε να πάμε μια βόλτα», υποστήριξε στην απολογία του ο κρεοπώλης

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της εξαφάνισης και δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι παρουσίασε χθες στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος κρεοπώλης κατά την απολογία του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 50χρονος συνάντησε τον Μπάμπη και, όπως ισχυρίστηκε, ο 31χρονος του είπε να πάνε να κάνουν βόλτες με το αυτοκίνητο.Έπειτα, όταν η ανακρίτρια ρώτησε τον κρεοπώλη σε ποιο μέρος τού είπε ο Μπάμπης να πάνε, εκείνος υποστήριξε ότι το θύμα δεν του ζήτησε να κατευθυνθούν κάπου συγκεκριμένα.

«Πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Μου άρεσε η βόλτα που κάναμε», είπε χαρακτηριστικά ο 50χρονος.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος, ο οποίος και προφυλακίστηκε για ανθρωποκτονία με δόλο, ανέφερε ότι ο Μπάμπης τού είπε έπειτα από αρκετή ώρα να τον αφήσει στον κόμβο των πρώην ΤΕΙ και από εκεί και πέρα ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι συνέβη.

Πυροβολήθηκε στα πλευρά ο Μπάμπης

Σημειώνεται ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη, το οποίο εντοπίστηκε χθες, έχει σταλεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας και, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο άτυχος Μπάμπης δολοφονήθηκε από μια σφαίρα που δέχθηκε στα πλευρά.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τόσο την καραμπίνα του Μπάμπη όσο και του κρεοπώλη, καθώς και το κινητό του άτυχου 31χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments