Ελλάδα

Τραγικός επίλογος στο Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης βρέθηκε πυροβολημένος στην πλάτη και στα πόδια

Τραγικός επίλογος στο Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης βρέθηκε πυροβολημένος στην πλάτη και στα πόδια

Πηγή Φωτογραφίας: NewsIT.gr/Βρέθηκε η σορός του 31χρονου από το Μεσολόγγι σε βάλτο από εκπαιδευμένο σκύλο.

Νέες έρευνες το πρωί στο σημείο που βρέθηκε η σορός του - Ψάχνουν για την καραμπίνα και dna - Αποδοκίμασαν τον κρεοπώλη κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια

Στην περιοχή Ευαγγελίστρια, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, ύστερα από ένα θρίλερ 18 ημερών από την εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε χθες το απόγευμα.

Τον άτυχο Μπάμπη εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, στον οποίο είχαν δώσει προχθές κάτι να μυρίσει και έτσι μπόρεσε να βρει τη σορό. Ήταν σε μία τριφυλλιά με ρύζια στον κάμπο Ευηνοχωρίου.

Όταν, λοιπόν, έδωσαν στον σκύλο να μυρίσει στοιχείο σχετιζόμενο με τον μέχρι χθες αγνοούμενο, ο σκύλος βρήκε κάτι, ωστόσο ήταν δύσκολο να προσεγγιστεί το σημείο λόγω των ισχυρών ανέμων. Χθες πήγαν στο εν λόγω σημείο και εντοπίστηκε η σορός. Στη συνεχεία σηκώθηκε το drone, πήγαν ειδικοί της ΕΜΑΚ και ανέσυραν τη σορό.

Ο άτυχος Μπάμπης είχε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο και η ΕΛ.ΑΣ. αυτή τη στιγμή αναζητά την καραμπίνα του θύματος και το κινητό του τηλέφωνο.

Σε πρώτη φάση ολοκληρώθηκε στο σημείο μία πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή στον Μπάμπη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και να «μιλήσουν» τα κινητά του Μπάμπη και του κρεοπώλη.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως το θύμα έχει πυροβοληθεί αρκετές φορές πισώπλατα από κυνηγετικό όπλο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Μεσολόγγι. Η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο που αγνοούνταν από τις 4 Ιανουαρίου και το πτώμα του βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 22/1 στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό ώστε να εντοπίσουν το κυνηγετικό όπλο που τραυμάτισε θανάσιμα τον νεαρό ενώ ο 50χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κρεοπώλης προφυλακίστηκε και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό.

Το πτώμα του 31χρονου εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε σήψη, ενώ στο σημείο όπου βρέθηκε παρέμεινε όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε σήμερα, Τρίτη να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα και αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για αυτοψία ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε ότι η σορός έφερε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί σήμερα θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα ο ιατροδικαστής, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη βαλτώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments