Lifestyle

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Studio4_ert

Άννα Βαγενά: «Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν αναγνώρισε ποτέ ότι τον έβγαλα εγώ στον χώρο της υποκριτικής»

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και τον Λάκη Λαζόπουλο.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy ~ Thanasis (@studio4_ert)

«Όταν μετακόμισα στο Μεταξουργείο ήταν τελείως διαφορετική περιοχή. Είμαι χαρούμενη που βοήθησα στην αναμόρφωση του Μεταξουργείου. Από 14 χρόνων ασχολούμαι με την πολιτική. Είμαι 76 χρόνων. Με έπεισε ο Κασσελάκης να πω ότι υπάρχει ελπίδα, έσπασε τον ξύλινο λόγο. Ο Τσίπρας δεν έσπασε τον κομματικό μηχανισμό, ήταν παιδί του κόμματος. Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό», είπε αρχικά η ηθοποιός και πολιτικός.

Για τους Έλληνες ηθοποιούς ανέφερε πως, «δεν ένιωσα υπερηφάνεια που έπαιξα με τον Νίκο Κούρκουλο, είχα άλλους στόχους. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήμασταν φίλες. Η Αλίκη ήταν σκυλί στη δουλειά της. Αφιέρωσα την ομιλία μου για το σύμφωνο συμβίωσης από ομόφυλα ζευγάρια στον Μηνά Χατζησάββα».

«Δεν αναγνώρισε ποτέ…»

Για τον Λάκη Λαζόπουλο σχολίασε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο καλύτερος σατιρικός καλλιτέχνης. Δεν αναγνώρισε ποτέ ότι τον έβγαλα εγώ στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είναι κακό να λέμε ποιοι μας βοήθησαν».

«Ο Ρουβάς είναι σταρ. Ο Λουκιανός μου είπε ότι ο Ρουβάς είναι Αμερικάνος σταρ. Τον Λουκιανό τον μαλώνω ακόμα και ας μην είναι εδώ. Το δωμάτιό του είναι έτσι όπως το άφησε. Οι μεγάλες αγάπες δεν πεθαίνουν ποτέ».

Η Άννα Βαγενά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λωξάντρα» στο θέατρο «Μεταξουργείο».

«Αν σταματήσω να δουλεύω θα πεθάνω την ίδια στιγμή», σημείωσε κλείνοντας.

Άννα Βαγενά: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Λουκιανό. Ζήλιες υπήρχαν, ερωτευμένοι ήμασταν»

Μεταξύ όλων, σχολίασε και την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Αριστερά τονίζοντας πως ο Κασσελάκης θα είναι το φιλί της ζωής αυτής της ιδεολογίας.

«Τα 50 χρόνια στο θέατρο μου άφησαν γλυκιά γεύση. Είμαι βαθιά ευχαριστημένη και πλήρης. Επαγγελματικά δεν με βοήθησε πολύ το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου, ψυχολογικά μεγάλη ικανοποίηση. Τους δρόμους τους άνοιξα μόνη μου. Το 1999 ξεκίνησε το θέατρο στο Μεταξουργείου όπου φτιάξαμε και το σπίτι μας.

View this post on Instagram

A post shared by Art Podcast (@artpodcastgr)

poster

Δεν είχε καμία σχέση με το σήμερα. Δεν υπήρχε ούτε αυτή η υπέροχη πλατεία. Ήμασταν οι πρώτοι που ήρθαμε εδώ. Ο Λουκιανός είχε και την μουσική του σκηνή. Έβλεπαν θέατρο, άκουγαν μουσική, είχαμε εστιατόριο εδώ και έτρωγαν.

Είμαι αισιόδοξη με την Αριστερά. Είναι για τα δύσκολα η Αριστερά. Θα βγει από την περιπέτεια γιατί ο κόσμος περνάει δύσκολα και ο κόσμος χρειάζεται τις ιδέες της. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Κασσελάκης θα δώσει το “φιλί της ζωής” στην Αριστερά.

Οι κόρες μου ήταν αναπόφευκτο να γίνουν καλλιτέχνες. Εμείς συνεχώς παράγαμε πράγματα. Ο Λουκιανός ήταν τολμηρός στην σκέψη και εγώ στην πραγματοποίηση. Όταν κάτι το θέλω και πιστεύω σε αυτό, το διεκδικώ. Από την πρώτη στιγμή ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ζήλιες υπήρχαν, ερωτευμένοι ήμασταν. Χωρίς ζήλιες είναι έρωτας νερόβραστος. Κρατήσαμε την ελευθερία μας και για αυτό κράτησε 44 χρόνια. Καμιά φορά του μιλάω γιατί του θυμώνω που δεν πρόσεξε την υγεία του και δεν βλέπει και τα εγγόνια του να μεγαλώνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments