Lifestyle

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]
«Μπήκαν οι φίλοι μου Παναθηναϊκοί και βομβάρδισαν τα social media με θετικά μηνύματα για εμένα» - Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια που είχε δεχθεί

O Ζερόμ Καλούτα μίλησε για το πλήθος των αρνητικών μηνυμάτων από τα οποία κατακλύστηκε στο Twitter πριν από λίγο καιρό.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» όπου μίλησε για το περιστατικό που του συνέβη.

Στην αρχή, ξεκίνησε λέγοντας: «Τον λόγο τον ξέρουν αυτοί που το έκαναν. Μια Δευτέρα γυρνάω από την παράσταση “40+ βγαίνω” και γυρνάω σπίτι έχω αυτή την χαρά και μπαίνω στο Χ (πρώην Twitter) και ξαφνικά βλέπω πολλά μηνύματα και λέω: “Τι έγινε;”. Τα διάβασα, δεν ήταν πολύ καλά. Δεν απάντησα, μόνο σε ένα-δύο. Ο λόγος ποτέ δεν είναι καλός, δεν είναι ανθρώπινος. Η αφορμή δεν ξέρω ποια μπορεί να ήταν. Ίσως γίναμε πιο γνωστοί; Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Κάποια πράγματα τα βλέπεις, τα παίρνεις για αυτό που είναι και τα αφήνεις. Είπε ένας: “Α, ρε 150 κιλά” και του λέω: “140, το δουλεύω και με αδικείς”».

View this post on Instagram

A post shared by Πρωΐαν σε είδον (@prwianseeidon)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο σχολείο ήμουν “βασιλιάς” και με πρόσεχαν και με αγαπούσαν. Τα δύσκολα ίσως προέκυψαν λίγο πιο μετά. Η λέξη-κλειδί είναι η “επιτυχία”, η επιτυχία δεν έχει φίλους αλλά εχθρούς. Είχα την ψυχραιμία να καταλάβω ότι μας έμαθαν περισσότεροι. Δεν υπήρξε κάτι. Αν μπορώ να δω κάτι χρονικά, εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα νομοσχέδιο με τους μετανάστες για το δικαίωμα εργασίας. Συμπίπτει αυτό. Αυτό ηρέμησε συγκινητικά μετά από δύο μέρες. Εγώ δηλώνω Παναθηναϊκος και στο Twitter μιλάμε για την ομάδα, μπαίνουμε, κάνουμε χαβαλέ, λέμε διάφορα. Μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα με αγάπη που δεν με ήξεραν. Έριξαν σύρμα και είπαν: “Παιδιά μπήκαν στη σελίδα της ΕΡΤ και βρίζουν τον Ζερομάκο μας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε” και “βομβάρδισαν” με θετικά μηνύματα και λέξεις. Δεν τους έχω δει αλλά τους ευχαριστώ».

Στο τέλος, ο Ζερόμ Καλούτα σημείωσε: «Είναι η δουλειά που κάνουμε, υπάρχει αυτή η έκθεση, μας βλέπει κόσμος. Δεν παίρνουμε πάντα το feedback του αν σε κάποιον αρέσουμε ή όχι. Έχω γνωρίσει παππούδες στον δρόμο που μου λένε “είσαι μεγάλος, πολύ ωραίος”, κάποιος μου είχε πει “είσαι η παρέα μου”, αυτό τα νικάει όλα».

Ζερόμ Καλούτα: «Είχα ρωτήσει την Άννα Καλουτά αν έχει συμβεί κάτι στο Κονγκό και είμαστε συγγενείς»

Ο Ζερόμ Καλούτα μίλησε για τη συνάντηση που είχε με την Άννα Καλουτά, με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε για τα παρόμοια επίθετά τους.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» και περιέγραψε τη συνάντησή του με την Άννα Καλουτά. Όπως είπε τη βρήκε το 2008 με αφορμή μία παράσταση. «Ήταν μια πρωτοβουλία του Σταμάτη Κραουνάκη που μάζεψε όλες αυτές τις μυθικές προσωπικότητες που τίμησαν το μουσικό θέατρο τον αιώνα που μας πέρασε. Εμείς, λοιπόν, συναντηθήκαμε κάποια στιγμή στα καμαρίνια, της μίλησα. Της λέω… τι γίνεται; Μου λέει καλά! Λέω έχει συμβεί κάτι στο Κονγκό παλιότερα που να μπορεί να είμαστε συγγενείς; Μου λέει “είχα πάει το 1943-45”, της λέω είναι δύο χρόνια αυτά, κάποιος σπόρος μπορεί να έχει φυτευτεί, δεν το συνέχισα» ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αλλά επειδή μάς άφησε έτσι με μια τελευταία εμφάνιση, πριν φύγει μου έδωσε τη σκυτάλη, τη δύναμη και είμαι Καλούτα και Καλουτά. Αυτή ήταν η τελευταία της παράσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments