Ελλάδα

Ιωάννα Κολοβού: Στις 5 Φεβρουαρίου η δίκη – Κατηγορείται για διατάραξη ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων

Ιωάννα Κολοβού: Στις 5 Φεβρουαρίου η δίκη – Κατηγορείται για διατάραξη ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων

Πηγή Φωτογραφίας: Δίκη στο αυτόφωρο της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού και του γιού της, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024. Η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου έπειτα από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη κατά την διάρκεια επιχείρησης έξωσης από το σπίτι της στου Ζωγράφου και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Ζωγράφου. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η ίδια κατήγγειλε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού με πριόνι

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου θα καθίσει στις 5 Φεβρουαρίου κατηγορούμενη για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού, που η ίδια έχασε μετά από πλειστηριασμό, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων, όπου οδηγήθηκε η δημοσιογράφος, συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για να την στηρίξουν. Ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Πρωτούλης από το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με το συνήγορο της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί, περνώντας στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, ωστόσο δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι. Το πρωί δυνάμεις των ΜΑΤ, μαζί με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στου Ζωγράφου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έξωση της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι. Η ίδια κατήγγειλε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού με πριόνι.

Όπως υποστήριξε σε δήλωσή της, έχασε το σπίτι της για χρέος που η τράπεζα απέρριπται τις προσπάθειες διακανονισμού του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments