Ελλάδα

Μπάμπης Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο κοντά στη σορό – Στην περιοχή ναρκαλιευτές του στρατού

Μπάμπης Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο κοντά στη σορό – Στην περιοχή ναρκαλιευτές του στρατού

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου έρχονται στο «φως»

Στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου κρεοπώλη

Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου έρχονται στο «φως». Στην περιοχή κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου βρέθηκε νέο φυσίγγιο, ενώ στο Μεσολόγγι σπεύδουν ναρκαλιευτές του στρατού. Τα ειδικά εκπαιδευμένα άτομα θα έχουν μαζί τους και ένα ειδικό μηχάνημα με ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων και στόχος τους θα είναι να προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

Το νέο φυσίγγιο που βρέθηκε, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου κρεοπώλη, σύμφωνα με την ΕΡΤ θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση.

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν αποκλείουν τίποτα, ακόμα και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να τον πέταξε.

Όπως είπε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου: «Η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα… Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον ή κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα».

Πήραν δείγμα από τον κατηγορούμενο για να το συγκρίνουν με το γενετικό υλικό από τα νύχια του θύματος

Ο 31χρονος έχει τραύματα από κυνηγετικό όπλο αριστερά στην πλάτη, πιθανόν με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για κυνήγι αγριογούρουνου. Η λήψη γενετικού υλικού θα βοηθήσει την έρευνα και ταυτόχρονα θα ταυτοποιήσει πέραν αμφιβολίας την ταυτότητα της σορού. Οι αρχές πήραν δείγμα από τον κατηγορούμενο, για να το συγκρίνουν με το γενετικό υλικό από τα νύχια του θύματος.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός ή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη βαλτώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως άφησε τον 31χρονο στον κόμβο των ΤΕΙ, μετά τη βόλτα που πήγαν μαζί.

Ο 50χρονος δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, κρατείται ακόμη σε αστυνομικό τμήμα από όπου πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου κάποια στιγμή στον ανακριτή Μεσολογγίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments