Trash

Ιρίνα Σάικ: Δημοσίευματα κάνουν λόγο για φλερτ με τον Λιούις Χάμιλτον

Ιρίνα Σάικ: Δημοσίευματα κάνουν λόγο για φλερτ με τον Λιούις Χάμιλτον

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Irina Shayk

Τα δημοσιεύματα έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες για ειδύλλιο ανάμεσα στην Ιρίνα Σάικ και τον Λιούις Χάμιλτον.

Με τις φήμες να έχουν φουντώσει για ενδεχόμενο ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ και του Λιούις Χάμιλτον, φιλικό πρόσωπο του μοντέλου βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η πηγή από το περιβάλλον της Ιρίνα Σάικ διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν περί ειδυλλίου της με τον Λιούις Χάμιλτον της Φόρμουλα 1.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

«Ο Λιούις Χάμιλτον και η Ιρίνα Σάικ είναι φίλοι εδώ και χρόνια! Τίποτα δεν συμβαίνει» επέμεινε το φιλικό πρόσωπο του μοντέλου.

Η 38χρονη Ιρίνα Σάικ και ο 39χρονος Λιούις Χάμιλτον πυροδότησαν τις φήμες όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στο Παρίσι. Μια εμφάνιση αφότου η Ιρίνα Σάικ πέρασε χρόνο με τον Τομ Μπρέιντι στη Νέα Υόρκη.

Πηγή προσκείμενη στην Ιρίνα Σάικ γέλασε με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, περιγράφοντας το δίδυμο ως δύο πολύ καλούς φίλους.

«Είναι φίλοι εδώ και 13 χρόνια»

«Εκείνη πάντα τον υποστήριζε και εκείνος πάντα την υποστήριζε. Είναι φίλοι εδώ και τουλάχιστον 13 χρόνια. Δεν συμβαίνει τίποτα με την Ιρίνα Σάικ και τον Λιούις Χάμιλτον» επέμεινε η πηγή.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει περιγράψει τον 46χρονο Τομ Μπρέιντι ως μία από τις πηγές έμπνευσής του για να συνεχίσει να τρέχει σε αγώνες μέχρι τα 40 του.

Οι δύο μάλιστα αθλητές μένουν στο ίδιο γκρουπ συγκροτημάτων στη Νέα Υόρκη.

Και μπορεί ο Τομ Μπρέιντι να έχει συνδεθεί ρομαντικά με την Ιρίνα Σάικ το τελευταίο διάστημα, οι φήμες όμως τον θέλουν να διασκεδάζει μετά το διαζύγιό του με τη Ζιζέλ.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ κρατούν ο ένας στον άλλο συντροφιά εδώ και μήνες. Το δίδυμο εθεάθηε για τελευταία φορά στο Brasserie Fouquet κοντά στο σπίτι του Τομ Μπρέιντι, ενώ έχουν εντοπιστεί και στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments