Ελλάδα

Χαλκίδα: “Με έκανε βούκινο και τον έφαγα” – Μια ερωτική επαφή στάθηκε η αιτία για τη δολοφονία

Χαλκίδα: “Με έκανε βούκινο και τον έφαγα” – Μια ερωτική επαφή στάθηκε η αιτία για τη δολοφονία

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ SKAI News/ Show Σήμερα

Υπάρχει μήνυμα το οποίο δείχνει πως η κατηγορούμενη ήθελε να κάνει κακό στον Σάκη Νικολάου, σύμφωνα με δηλώσεις του αδελφού του θύματος

Προφυλακιστέα κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Σάκη Νικολάου το περασμένο Σάββατο έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα.

Η κατηγορούμενη χθες απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της από την οικογένεια του θύματος αλλά και από τα ανήλικα παιδιά της, ενώ αρνήθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο ξυλουργό. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι πήγε στο σπίτι του 43χρονου για να του ζητήσει να δώσει εξηγήσεις στον σύζυγό της ότι δεν έχουν σχέσεις, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες. Μάλιστα, επισήμανε πως η πράξη της δεν ήταν προσχεδιασμένη, αλλά -όπως ισχυρίστηκε- το θύμα την έβρισε. «Πριν από χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Με έκανε βούκινο. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα», φέρεται να είπε στην απολογία της η 39χρονη όπως γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Το μήνυμα του αδικοχαμένου Σάκη στον αδερφό του Από την άλλη πλευρά ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του αδελφού του θύματος, Θοδωρή, υπάρχει μήνυμα το οποίο δείχνει πως η κατηγορούμενη ήθελε να του κάνει κακό και μάλιστα δείχνει ότι το είχε βάλει σκοπό να τον… βγάλει από τη μέση. Ο αδελφός του Σάκη, επίσης, αποκάλυψε πως υπάρχει μήνυμα του 43χρονου προς τον ίδιο, που του λέει πως φοβάται για τη ζωή του με τη συμπεριφορά που επιδείκνυε τον τελευταίο καιρό η 39χρονη δράστις.

«Δεν θέλουμε εκδίκηση, εμείς τον Σάκη θέλουμε πίσω, αλλά -δυστυχώς- δεν γίνεται», ανέφερε ο Θοδωρής Νικολάου. Η οικογένεια του εκλιπόντος νιώθει μέσα στην απώλειά της ικανοποιημένη από την προφυλάκιση της 39χρονης. Μάλιστα, ανέφερε πως δημιουργεί εντυπώσεις η απόπειρα διασποράς ψευδών ειδήσεων, ότι δήθεν ο 43χρονος είχε βιάσει την 39χρονη κατά το παρελθόν, κάτι που διαψεύστηκε ακόμη και από την ίδια την κατηγορούμενη. «Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά με αυτά που λέει η οικογένειά της», είπε συντετριμμένη στον Alpha η σύζυγος του 43χρονου, που είδε με τα μάτια της την κατηγορούμενη να τον κατακρεουργεί. Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Χαλκίδα. Η 39χρονη κατηγορούμενη του επιτέθηκε από πίσω και άρχισε να τον χτυπά με δύο μαχαίρια στην πλάτη και σε άλλα σημεία του σώματός του. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια της συζύγου του Σάκη, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, καλώντας σε βοήθεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments