Lifestyle

Τα «έχασε» ο Ετεοκλής με το καυτό τσιφτετέλι της Χατζίδου [vid]

Τα «έχασε» ο Ετεοκλής με το καυτό τσιφτετέλι της Χατζίδου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Breakfast@Star

Εγκεφαλικά μοίρασε στον «αέρα» της εκπομπής και η αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου.

Με τραγούδι της Δέσποινας Βανδή μπήκε στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει με τον σύζυγό της, η Ελένη Χατζίδου.

Η παρουσιάστρια έκανε είσοδο στο «Breakfast@Star» με το κομμάτι «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά». Φορώντας μια μωβ εξώπλατη ολόσωμη παντελόνα, η τραγουδίστρια στάθηκε δίπλα στον Ετεοκλή Παύλου και χόρευε τσιφτετέλι, με την πλάτη και το πρόσωπό της γυρισμένα προς το τηλεοπτικό κοινό. Ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της, δεν πήρε τα μάτια που από τον χορό της Ελένης Χατζίδου και όταν τελείωσε το τσιφτετέλι, ξέσπασαν όλοι σε γέλια στο πλατό.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

«Θα λένε από δω και πέρα ότι βγάζουν εκεί στα πρωινά τις πλάτες τους, Αλλά η αλήθεια είναι ότι χορεύω, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας είπε ότι θα πάει σε μια εκπομπή που θα έχει χορό» είπε μετά το on air τσιφτετέλι της, η Ελένη Χατζίδου, κάνοντας μια αναφορά στην πρόσφατη ατάκα του Γιώργου Νταλάρα για τις εκπομπές.

Με χορό ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» έκανε είσοδο στο πλατό φορώντας μια μαύρη μπλούζα με κόκκινα λουλούδια σαν μια άλλη Σπανιόλα και οι συνεργάτες της έβαλαν μουσική, για να χορέψει στη συνέχεια λίγο φλαμένγκο στον τηλεοπτικό αέρα.

Απευθυνόμενη στη συνέχεια, στους συνεργάτες της στο πάνελ του «MEGA Καλημέρα» είπε: «Σήμερα έχουμε spanish διάθεση, έχουμε βγει να χορέψουμε κλακέτες» είπε στους συναδέλφους της και ξέσπασε σε γέλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments