Πολιτική

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – Λάβαμε περισσότερες από 3.000 αιτήσεις

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – Λάβαμε περισσότερες από 3.000 αιτήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Τα 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ, για τα οποία το κόμμα έλαβε, σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, περισσότερες από 3.000 αιτήσεις, παρουσιάζει σε βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος του κόμματος.

«Θα παρουσιάσουμε τα άτομα κατηγορία ανά κατηγορία»

Τα 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ, για τα οποία το κόμμα έλαβε, σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκηπερισσότερες από 3.000 αιτήσεις, παρουσιάζει σε βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος του κόμματος.

«Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή τη χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση, που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα» τονίζει στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις βάσει μίας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά».

«Θα είναι 29 θεματικές ενότητες, 29 think tank. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα κατηγορία ανά κατηγορία» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συντονίστρια θα είναι η Διάνα Βουτυράκου.

Οι 29 θεματικές ενότητες

Επικοινωνία και Εξωστρέφεια Ψηφιακή Μετάβαση Δικαιοσύνη Ανθρώπινα Δικαιώματα Παιδεία Τεχνολογία Υγεία Εργασία Πολιτική Φιλοζωία και Περιβάλλον Πολιτισμός Προσφυγικό και Μεταναστευτική Πολιτική Επιχειρηματικότητα Οικονομία Εξωτερική Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις Ενέργεια Έρευνα Υποδομές και Μεταφορές Αναπηρική Πολιτική Αγροτική Παραγωγή και Μοντέλο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Εθνική Άμυνα Προστασία Πολίτη Ναυτιλία Τουρισμός Αθλητισμός Στεγαστική Κρίση Απόδημος Ελληνισμός Ευρωπαϊκές Πολιτικές Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση (Κράτος, Περιφέρειες, Τοπική Αυτοδιοίκηση)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments