Πολιτική

Πολάκης τέλος…

Πολάκης τέλος…

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Η πρώτη μεγάλη κόντρα που «ράγισε» τις σχέσεις των δύο…

Παρά τις φωτογραφίες στις Σπέτσες και τις διαρροές για καλό κλίμα ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασαν τα σχέδιά τους στο εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη, η κατάσταση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν είναι «ρόδινη».

Οι σχέσεις του νέου προέδρου με μέλη φαίνεται πως έχουν διαρραγεί. Ένα από αυτά είναι και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είχε εκφράσει διαφωνίες για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε απευθυνθεί έμμεσα στον κ. Πολάκη λέγοντας στην Κεντρική Επιτροπή: «Ποιος εδώ μέσα διαφωνεί μ’ ένα ζευγάρι ομόφυλο να έχει τη δυνατότητα στον πολιτικό γάμο; Υπάρχει κανείς; Να σηκωθεί. Και ποιος εδώ μέσα διαφωνεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να έχει δικαίωμα στην τεκνοθεσία και την υιοθεσία; Αν υπάρχει κανείς, να σηκωθεί».

Τότε είχε γραφτεί πως υπήρξε τηλεφώνημα που προειδοποιούσε τον Παύλο Πολάκη πως θα διαγραφεί ενώ άλλες πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαμηνύει στον βουλευτή μέσω τρίτου προσώπου πως δεν θα δεχτεί διαφοροποιήσεις στο νομοσχέδιο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν και η πρώτη μεγάλη κόντρα που «ράγισε» τις σχέσεις των δύο…

Ακολούθησε μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Ηλία Μακρή.

«Εκτός από τα σιχάματα της “δημοσιογραφίας” υπάρχουν και τα βοθρολύματα της “γελοιογραφίας”. Μάλλον, ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλίας Μακρής γελοιογράφος, λέει, της “σοβαρής” Καθημερινής! Τράβα στο Μακελειό λυξόνταρμα, εκεί θα έχεις πέραση! (…) Θα σου ταχυδρομήσω δυο δίευρα για τις δυο “γελοιογραφίες” σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τώρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν και αύξηση» έγραψε, χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να διαφοροποιηθεί «αδειάζοντας» τον βουλευτή του κόμματος. «Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου. Και αυτό το περιστατικό επιβεβαίωσε εκ νέου πως οι σχέσεις Κασσελάκη – Πολάκη είναι σε οριακό σημείο.

Και ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ… παλεύουν για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους, είναι ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει τηλεφώνημα στον κ. Πολάκη από συνεργάτες του κ. Κασσελάκη που του ζήτησαν να… μαζευτεί.

Ωστόσο το τηλεφώνημα δεν φαίνεται να «έπιασε τόπο» αφού ο Παύλος Πολάκης θέλησε να συνεχίσει την κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Από όλα όσα έχουν συμβεί, φαίνεται πως ο Παύλος Πολάκης οδεύει προς αποπομπή από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πάρει κάποια ειλημμένη απόφαση, ωστόσο όλα δείχνουν πως το «διαζύγιο» είναι πιο κοντά από ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments