Lifestyle

Έχει υπερμεγέθη στήθη και δεν βρίσκει ρούχα – Ό,τι φοράει, φτάνει μέχρι τη μέση

Έχει υπερμεγέθη στήθη και δεν βρίσκει ρούχα – Ό,τι φοράει, φτάνει μέχρι τη μέση

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Paige British

«Δεν μπορώ να αποφύγω τα αδιάκριτα βλέμματα»

Μια γυναίκα ξόδεψε περισσότερα από 47.000 ευρώ για να αποκτήσει υπερμεγέθη στήθη και μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη από το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν βρίσκει ρούχα να φορέσει.

View this post on Instagram

A post shared by paigebritish (@_paige_british)

Η 28χρονη Paige British είναι εθισμένη στις πλαστικές όπως παραδέχεται και συνολικά έχει δώσει παραπάνω από 93.000 ευρώ για να αλλάξει την εμφάνιση της, περνώντας 14 φορές από το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου.

«Το στήθος μου είναι τόσο μεγάλο που πονάει η πλάτη μου, αλλά όταν το κοιτάζω, καταλαβαίνω πως άξιζε ό,τι πέρασα», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Mirror.Όμως δυσκολεύεται να βρει το κατάλληλο μέγεθος στα ρούχα που θα καλύπτει όλο το στήθος, αφού τα περισσότερα φτάνουν μέχρι τη μέση. Επίσης, το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στα μπικίνι, καθώς κυκλοφορούν σε σετ και όχι ξεχωριστά.

Εντούτοις, η Paige British δεν πτοείται και προγραμματίζει νέες πλαστικές επεμβάσεις, ενώ ανέφερε ότι οι γυναίκες σχολιάζουν συνέχεια αρνητικά την εμφάνιση της, γιατί ζηλεύουν.

«Απλώς ζηλεύουν που έχω διπλάσιο στήθος από αυτές. Ντύνομαι σεμνά, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω από τα επικριτικά βλέμματα», είπε και πρόσθεσε πως «οι άνθρωποι ρωτούν τι έχω κάνει στον εαυτό μου και λένε ότι αηδιάζουν, αλλά δεν δίνω σημασία. Πάντα θα σε μισούν για κάτι, επειδή κατά βάθος ζηλεύουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments