Πολιτική

ΛΑ.Ο.Σ.: Συγκέντρωση υπογραφών κατά της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

ΛΑ.Ο.Σ.: Συγκέντρωση υπογραφών κατά της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου ,Μετά και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) συνεχίζει τη μάχη με τη συγκέντρωση υπογραφών

Μετά και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) συνεχίζει τη μάχη με τη συγκέντρωση υπογραφών

Μετά και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) συνεχίζει τη μάχη με τη συγκέντρωση υπογραφών σε όλη την Ελλάδα κατά του γάμου, της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε πρωτοβουλία που αλλοιώνει τον νόμο του Θεού και την ανθρώπινη ηθική.

Με όλον τον σεβασμό στις προσωπικές επιλογές του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, ο ΛΑ.Ο.Σ συγκεντρώνει την υπογραφή κάθε Ελληνίδας και Έλληνα που αγαπά και σέβεται την αξία της ελληνικής οικογένειας, προκειμένου να μπει φρένο στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, που αρνείται τη διενέργεια δημοψηφίσματος και προχωρά στη νομοθετική ρύθμιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ως προκάλυμμα για την τεκνοθεσία και υιοθεσία.

Για τη συγκέντρωση των υπογραφών διανέμονται φυλλάδια από άκρη σε άκρη, σε όλη τη χώρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψήφου. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Φίλιππος Καμπούρης, δήλωσε: «Αφού η κυβέρνηση δεν τολμά να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που τινάζει στον αέρα τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε υπογραφές, για να πάρει στα χέρια του το θέμα ο ελληνικός λαός.

Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν και να αλλοιώσουν παραδόσεις αιώνων που έχουν κρατήσει ψηλά και ενωμένη την πατροπαράδοτη, Ορθόδοξη ελληνική οικογένεια, ούτε θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η γυναίκα σε ένα απλό εργαλείο τεκνοποιίας, στερούμενη τον μεγαλειώδη μητρικό της ρόλο και τη συμμετοχή της σε μία ολοκληρωμένη οικογένεια.

Μαζί με τον ελληνικό λαό δίνουμε αγώνα για να μην περάσει το νομοσχέδιο έκτρωμα.Φτάνει ως εδώ! Συνεχίζουμε και θα είμαστε παντού! Θα μας βρουν μπροστά τους!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments