Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Τερίμ για την Τούμπα [pic]

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Τερίμ για την Τούμπα [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ (28/1, 20:30, Novasports Prime) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο Φατίχ Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ (28/1, 20:30, Novasports Prime) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ είναι οι νεοαποκτηθέντες Ντραγκόβσκι, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μπακασέτας και Λημνιός, ενώ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο Τσέριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, οι τραυματίες Παλάσιος και Χουάνκαρ, όπως και οι Σπόραρ – Βέρμπιτς, οι οποίοι θα απουσιάσουν για καιρό. Στην αποστολή κανονικά βρίσκεται και ο Ιωαννίδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ούγκο, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments