Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οξεία κριτική σε Μητσοτάκη για ακρίβεια και υποκλοπές με νέο βίντεο [vid]

ΣΥΡΙΖΑ: Οξεία κριτική σε Μητσοτάκη για ακρίβεια και υποκλοπές με νέο βίντεο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)//Οξεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ για την ακρίβεια, τις υποκλοπές και τα ζητήματα «νόμου και τάξης», ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε ο isyriza.

Στο βίντεο διάρκειας 2.18'' παρουσιάζονται στοιχεία της Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πρωταθλητών στο κόστος διατροφής, με πρώτη τη Μάλτα

Οξεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ για την ακρίβεια, τις υποκλοπές και τα ζητήματα «νόμου και τάξης», ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε ο isyriza.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο και με τίτλο «ο Νονός του Έθνους», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης βάφτισε το 41% λευκή επιταγή αλαζονείας. Μήπως να τον βαφτίσουμε κι εμείς στις ευρωεκλογές;».

Στο βίντεο διάρκειας 2.18” παρουσιάζονται στοιχεία της Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πρωταθλητών στο κόστος διατροφής, με πρώτη τη Μάλτα.

Εκτός από το αυξημένο κόστος ζωής που μέσα σε τρία χρόνια, όπως αναφέρει, αυξήθηκε 30%, στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, η Κουμουνδούρου ασκεί κριτική και για το θέμα των υποκλοπών, αλλά και για τις ενέργειες καταστολής από ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι σε πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments