Lifestyle

Αναστασοπούλου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα – Είναι συγκλονιστικό να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων

Αναστασοπούλου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα – Είναι συγκλονιστικό να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Penelope Anastasopoulou

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που κλήθηκε να δώσει.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και λίγο πριν ξεκινήσει τη συνέντευξή της, στο πλατό προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο που έφτιαξε για εκείνη η εκπομπή.

Βλέποντάς το, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα.

«Αχ, παιδιά! Είναι συγκλονιστικό να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων. Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο», είπε με ραγισμένη φωνή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια της: «Χίλια συγγνώμη. Με συγκίνησε πάρα πολύ, είναι όλα αλήθεια. Δεν έχω να πω τίποτα. Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε την ψυχή».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι γυναίκες δεν εκφράζουν δημόσια αυτό που βιώνουν στον επαγγελματικό τους χώρο λόγω φόβου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις και μίλησε για τις αποκαλύψεις που έκανε η ίδια στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν είναι ταμπού ότι οι γυναίκες δεν εκφράζουν δημόσια αυτό που βιώνουν στον επαγγελματικό τους χώρο. Φόβος είναι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Καθημερινά υπάρχουν γυναίκες, άντρες, αγόρια και παιδιά που με πλησιάζουν για να μου ζητήσουν βοήθεια, επειδή έχουν υποστεί βία».

Όπως τόνισε στη συνέχεια, περιστατικά τέτοια δεν συμβαίνουν μόνο στον χώρο του θεάματος.

«Μην το εστιάζουμε μόνο στον δικό μας χώρο. Ο δικός μας χώρος παίρνει ούτως ή άλλως, μια δημοσιότητα και για λόγους που έχουν να κάνουν με το καλλιτεχνικό κομμάτι, οπότε είναι λογικό να παίρνει μια παραπάνω διάσταση, γιατί μιλάμε για ανθρώπους που μπαίνουν στα σπίτια μας, μέσα από την τηλεόραση», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Συμβαίνει όμως, όχι μόνο στη δουλειά μας, αλλά και στα σπίτια μας. Φυσικά και θα μίλαγα ξανά, δεν είναι καν ερώτηση για μένα αυτό, θα συνεχίσω να το κάνω και φυσικά, υπάρχει ελπίδα και οποιοδήποτε μικρό λιθαράκι βάζει ο καθένας μας στην εξάλειψη της βίας είναι τεράστιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments