Ελλάδα

Κλειστά σχολεία αύριο: Πού θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση την Τρίτη [30/1]

Κλειστά σχολεία αύριο: Πού θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση την Τρίτη [30/1]

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τα φαινόμενα θα ενταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης

Η κακοκαιρία Avgi πλήττει τη χώρα μας και στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις σήμερα Δευτέρα (29-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές κυρίως στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 300-400m).

Τα φαινόμενα θα ενταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (30-01-24) και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλότερο υψόμετρο κυρίως στις ανατολικές, βόρειες και δυτικές περιοχές. Από τη νύχτα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Λόγω της κακοκαιρίας, ήρθε και η πρώτη ανακοίνωση για κλειστά σχολεία στην Αττική. Συγκεκριμένα, ο δήμος Φυλής ανακοίνωσε πως «λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του χιονιά που αναμένεται τις επόμενες ώρες, για αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Ωδείο και όλες οι αθλητικές – εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Φυλής.

Παράλληλα θα υπάρξει πρόβλεψη για θερμαινόμενη αίθουσα και όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Φυλής θα βρίσκονται σε επιφυλακή».

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο (30/01) τα σχολεία στην Εύβοια και στη Βοιωτία.

Οι δήμοι της Αττικής, στους οποίους τα σχολεία θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με την ΕΡΤ:

  • Μάνδρας – Ειδυλλίας
  • Φυλής – Αχαρνών
  • Κηφισιάς – Ωρωπού
  • Πεντέλης – Διονύσου
  • Παλλήνης

Ο κ. Κικίλιας κάλεσε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Παράλληλα, από απόψε (29/01) στις 20:00 και μέχρι το πρωί της Τετάρτης (31/01) απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στον άξονα Αθήνα – Μάλγαρα, δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments