Lifestyle

«Νικολάρα μου…»: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος για τον γάμο της Ελέτσι – Έμεινε «κάγκελο» ο Ευαγγελάτος

«Νικολάρα μου…»: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος για τον γάμο της Ελέτσι – Έμεινε «κάγκελο» ο Ευαγγελάτος

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/ Elizabeth Elechi A

Κλείνει στόματα ο Τριαντάφυλλος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι είχε υποσχεθεί στην Ελίζαμπεθ: “Όταν παντρευτείς, εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς ότι και να κάνω όπου και να είμαι”.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Elechi Lemonidou (@elizabethelechi_)

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να ξεκαθαρίσει την δική του θέση, τραγουδώντας στην τελετή που ακολούθησε του μυστηρίου, ύστερα από όσα ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες από έρευνα της ΑΑΔΕ.

«Είναι δικαίωμά μου να τραγουδίσω σε γάμο αφιλοκερδώς» αναφέρει αγανακτισμένος ο Τριαντάφυλλος

Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λοιπόν εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, εκεί μέσα στη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ. Φιλαράκια. Μου έλεγε «θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά» και της απαντούσα: «αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ, όταν βγούμε και παντρευτείς, εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς ότι και να κάνω όπου και να είμαι». Έτυχε να γίνει ο γάμος, να είμαι εδώ Αθήνα που τραγουδούσα στο μαγαζί που εμφανίζομαι,. οπότε πήγα την ίδια μέρα και τραγούδησα αφιλοκερδώς. Εννοείται πως ότι της είπα, το έκανα».

«Τραγούδησα μόνο για 25′ – 30′ γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί γιατί θα… έτρωγα ξύλο αν δεν πήγαινα να τραγουδήσω Σάββατο βράδυ. Της το έκανα λοιπόν αυτό. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου αφιλοκερδώς. Σε όλα τα live μου κόβω πάντα δελτίο παροχής, κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου, αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια».

View this post on Instagram

A post shared by FEDRA (@fedra_collection)

«Από τον κ. Ατζούν είναι φορολογημένα αυτά τα λεφτά που πήρα στο Survivor. Όλα αυτά όμως είναι προσωπικά δεδομένα. Να ψάξει να δει (σ.σ. η ΑΑΔΕ) αν είμαι κύριος σε όλα, γιατί είμαι κύριος. Δεν με ρώτησε κανείς για αυτόν τον γάμο γιατί δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν. Το δήλωσα πριν από τον γάμο, 5 – 6 μέρες, το δήλωσα και στον γάμο, το έπαιξαν όλα τα κανάλια» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τριαντάφυλλος για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη στην ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Μεγάλο Κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments