Αθλητισμός

O Δικέφαλος του Βορρά θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά!

O Δικέφαλος του Βορρά θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά!

Πηγή Φωτογραφίας: [366799] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (31/1, 21:00) στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς του 4-0 στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (31/1, 21:00) στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς του 4-0 στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Τυπική διαδικασία μοιάζει ο σημερινός επαναληπτικός, με το 4-0 του πρώτου αγώνα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα από τις Σέρρες. Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκοβιτς, ήταν οι σκόρερ του πρώτου ματς.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή τον Κοτάρσκι για λόγους ξεκούρασης, τον τραυματία Βιεϊρίνια και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Γιόνι Ότο. Πολλές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Από την άλλη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει κάτι παραπάνω από ένα… θαύμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός, ο Διαμαντής, ο Θυμιάνης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέιρα, Οικονόμου, Στάκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments