Lifestyle

Χρύσα Παπά: «Δεν θέλω να κάνω “γυμνό”»-«Πολλοί τηλεθεατές θα ήθελαν…» [vid]

Χρύσα Παπά: «Δεν θέλω να κάνω “γυμνό”»-«Πολλοί τηλεθεατές θα ήθελαν…» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/chrysapapa_official

Χρύσα Παπά: Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είχαμε κάνει μια hardcore ερωτική σκηνή και είχαμε βγει δεύτεροι σε βραβεία

Η Χρύσα Παπά μίλησε για την εμπειρία της στο γύρισμα ερωτικών σκηνών σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Χρύσα Παπά (@chrysapapa_official)

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αν και έχει γυρίσει ερωτικές σκηνές δεν προτιμάει τόσο το γυμνό και τόνισε τη σημασία του σεβασμού και της γνώσης των ορίων του καθενός όταν εκτελούνται τέτοιες σκηνές.

Αρχικά, ανέφερε: «Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένα αυτά για κανέναν, όχι μόνο στη δουλειά μας αλλά για κανέναν».

Για τα πρακτικά του ζητήματος σχολίασε: «Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, μπορεί να παίξει λίγο και η γλώσσα. Αυτό με το φιλί είναι το λιγότερο. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου».

Επίσης, συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Έχω κάνει πάρα πολλές παθιασμένες σκηνές. Έχω κάνει από τις πιο light. Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα “Μυστικά της Εδέμ” μια hard core ερωτική σκηνή, ήταν έντονη, και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές που παρουσίαζε ο Καπουτζίδης και μας είχαμε βγει δεύτεροι. Ήμουν γυμνόστηθη αλλά δεν φαινόταν από μπροστά, φαινόταν η πλάτη. Αν θέλει κάποια γυναίκα να είναι πραγματικά γυμνόστηθη θα είναι, δεν θα της πει ο σκηνοθέτης να μην είναι. Εγώ επειδή ντρέπομαι και δεν είμαι και δεν υπάρχει και λόγος, κάναμε διάφορες πατέντες, είχα βάλει gaffer, και ο Παναγιώτης – να είναι καλά – με βοήθησε πάρα πολύ βάζοντας τα χέρια του για να μην φαίνονται τα gaffer. Ήταν σαν να φοράω μαγιό μόνο από μπροστά».

Για το αν θα έκανε ποτέ κανονικό γυμνό, η Χρύσα Παπά απάντησε: «Το πολύ γυμνό δεν θα… δεν θα ήθελα να πω τη φράση θα ήθελα να δω αν χρειάζεται στον ρόλο που “πολυφοριέται” αυτή η φράση, αλλά η αλήθεια θα είναι θα προτιμούσα να μην κάνω. Μπορούν να γίνουν όλα τα πράγματα και χωρίς να είναι γυμνά».

Χρύσα Παπά: Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν μια ερωτική σκηνή, σπαρταρούσα σαν το ψάρι

Η Χρύσα Παπά έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε σημειώσει η σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ», αλλά και στην πρώτη της ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, μίλησε για τον συνάδελφό της και το πώς αντέδρασε η ίδια στην πρώτη τους ερωτική σκηνή.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική σκηνή ήταν ερωτική. Ευτυχώς, είμαι πολύ τυχερή, γιατί ήμουν με τον Νίκο Γαλανό, ο οποίος με σεβάστηκε και με βοήθησε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύο ηθοποιοί παίζουν και φέτος μαζί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Όπως είπε μάλιστα, αναφέρθηκαν ξανά στη σκηνή που γύρισαν τότε μαζί.

«Τώρα που είμαστε στη “Γη της Ελιάς” μου είπε ότι σπαρταρούσα σαν το ψάρι. Έτρεμα. Δεν ήξερα ούτε πώς γίνεται, ούτε ποιος είναι αυτός που έχω απέναντί μου, πέρα από το ότι ήταν ο Νίκος Γαλανός, ούτε πώς έπρεπε να το κάνω», δήλωσε.

Συνέχισε, λέγοντας: «Έπρεπε να τον φιλήσω, να κάνουμε το “μετά τη σεξουαλική επαφή”. Δεν ήμουν πολύ μικρή, 27-28 χρονών, αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει κάμερα, τι σημαίνει ρακόρ, δεν είχα ιδέα από αυτά».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σειρά. «Ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος στα “Μυστικά της Εδέμ”. Πιο πριν, είχα κάνει κάποια γκεστ μόνο. Νομίζω πως το κάστινγκ για τη σειρά έγινε σε αυτό το στούντιο που είμαστε τώρα», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments