Ελλάδα

Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία – «Ο Μπάμπης ίσως έμαθε κάτι που δεν έπρεπε»

Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία – «Ο Μπάμπης ίσως έμαθε κάτι που δεν έπρεπε»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την καραμπίνα του. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια σύνδεση ανάμεσα στη δολοφονία του και το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που φέρεται να λυμαίνεται τον κάμπο του Ευήνου. Ούτε όμως και τα χρήματα που φέρεται να του χρωστούσε ο κρεοπώλης φαίνεται να δικαιολογούν το στυγερό έγκλημα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την καραμπίνα του Μπάμπη

Άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την καραμπίνα του. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια σύνδεση ανάμεσα στη δολοφονία του και το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που φέρεται να λυμαίνεται τον κάμπο του Ευήνου. Ούτε όμως και τα χρήματα που φέρεται να του χρωστούσε ο κρεοπώλης φαίνεται να δικαιολογούν το στυγερό έγκλημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εκτίμησε πως πιθανόν ο Μπάμπης να έμαθε κάτι άθελά του για τον κρεοπώλη που τον έβαλε σε κίνδυνο.

«Πιθανόν, και αυτό είναι δικό μου σενάριο, ο Μπάμπης να είδε κάτι άθελά του, να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Να βρέθηκε δηλαδή στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ενδεχομένως να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκάλυπτε στις αρχές αυτό που έμαθε, αν δεν του επέστρεφε τα χρήματα που του δάνεισε και τότε εκείνος ή εκείνοι τους οποίους αφορούσε, αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση» είπε.

Στο ίδιο σενάριο προσανατολίζεται και η αδελφή του Μπάμπη, η οποία μίλησε στο Open και τόνισε ότι δεν πιστεύει πως σκότωσε ο κρεοπώλης τον αδελφό της γιατί δεν μπορούσε να του επιστρέψει τα δανεικά.

«Μάλλον ο Μπάμπης έμαθε κάτι και τον απείλησε ότι θα το αποκαλύψει αν δεν του δώσει τα χρήματα» είπε.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την καραμπίνα του Μπάμπη

Από το πρωί της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας με ειδικά όργανα έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον χείμαρρο της Αγριλιάς, που βρίσκεται στην περιοχή των Λυόμενων, και αναζητούν την καραμπίνα του Μπάμπη.

Πρόκειται για έρευνες τόσο στην στεριά όσο και μέσα στα νερά του χειμάρρου, τα οποία σε ορισμένα σημεία είναι αρκετά βαθιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments