Ελλάδα

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο τράπερ Ricta

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο τράπερ Ricta

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Νέα προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, την Τετάρτη, έλαβε ο 25χρονος τράπερ, που μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται, για την επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, την Τετάρτη, έλαβε ο 25χρονος τράπερ

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, την Τετάρτη, έλαβε ο 25χρονος τράπερ, που μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται, για την επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Ricta που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού), η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, εισήλθε και αποχώρησε από τα δικαστήρια εμφανώς… εκνευρισμενος.

Την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν με χειροπέδες, καθώς παραμένει υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί, είπε στους δημοσιογράφους «επειδή υπάρχουν οικογένειες σταματήστε να γράφετε ψέματα. Θα πάρετε τη δικογραφία και θα δείτε τι έγινε. Έχω μιλήσει στην οικογένεια, εσύ δεν είσαι κάτι για να σου μιλήσω», είπε στον ρεπόρτερ του protothema.gr, μετά από σχετική ερώτηση, δευτερόλεπτα πριν τον βάλουν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-02-2024) στο κέντρο της πόλης, 25χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Γραφείου της Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Το ανωτέρω διωκτικό έγγραφο, αφορά σε περίπτωση επίθεσης, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 26-01-2024 στο κέντρο της πόλης, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments