Ελλάδα

Πολυχρονόπουλος μετά τις καταγγελίες: Θα απολογηθώ σε όποιον έχει βάλει έστω 1 ευρώ

Πολυχρονόπουλος μετά τις καταγγελίες: Θα απολογηθώ σε όποιον έχει βάλει έστω 1 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σπάει τη σιωπή του ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μετά τις πολυάριθμες κατηγορίες που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

«Λυτρωτική» χαρακτήρισε την εισαγγελική παρέμβαση ο δικηγόρος του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας

Σπάει τη σιωπή του ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μετά τις πολυάριθμες κατηγορίες που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Από το κτίριο του «Άλλου Ανθρώπου» στο οποίο βρίσκεται, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, μιλώντας στο MEGA και το Live News, ανέφερε: «Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στην ελληνική Δικαιοσύνη όταν και αν με καλέσει και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και 1 ευρώ.

Είμαι στον Άλλον Άνθρωπο και είμαι εδώ.

Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα. Και αυτούς που έρχονται και βοηθάνε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αυτό μου δίνει δύναμη να πιστεύω ότι ο Άλλος Άνθρωπος θα συνεχίσει να υπάρχει και να υπάρχει».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε: «Είναι λυτρωτική η εισαγγελική παρέμβαση γιατί πλέον όποιος θέλει να καταγγείλει κάτι θα πρέπει να απευθυνθεί στον φυσικό δικαστή. Θα πάψουμε πια να κυνηγάμε φαντάσματα, θα πάψουμε να απαντούμε σε ερωτήσεις, καταγγελίες, δηλώσεις. Είμαστε εδώ μισή ώρα και παραπάνω από 200 άνθρωποι ήρθαν έφαγαν πρωινό, ήπιαν καφέ. Έρχονται. Και ο κ. Πολυχρονόπουλος μας είπε ότι έρχονται εθελοντές για να βοηθήσουν.

Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Όλο αυτό δεν του επιτρέπει να είναι μπροστά να μιλάει με τους ανθρώπους. Η μητέρα του είναι επίσης εδώ μέσα στις εγκαταστάσεις. Ζει την απόλυτη ντροπή. Στα 80 της χρόνια είναι αναγκασμένη να δίνει εξηγήσεις για εγκληματική οργάνωση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments