Trash

Grammy 2024: Viral τα άγρια μαλλιά της σούπερ σέξι Μάιλι Σάιρους

Grammy 2024: Viral τα άγρια μαλλιά της σούπερ σέξι Μάιλι Σάιρους

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Miley Cyrus

«Σίγουρα έπαθε ηλεκτροπληξία»

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μάιλι Σάιρους στην χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Grammy, ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες των social media ασχολήθηκαν με τα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια, η οποία κατέκτησε το βραβείο «ηχογράφησης της χρονιάς» για το «Flowers» περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Grammy φορώντας ένα χρυσό φόρεμα από μεταλλικό πλέγμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, μαζί με ασορτί μεταλλικό εσώρουχο και χρυσές γόβες Christian Louboutin for Maison Margiela.

View this post on Instagram

A post shared by Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy)

Αλλά δεν ήταν αυτό που φόρεσε ή δεν φόρεσε η Μάιλι που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής. Τα φουντωτά μαλλιά της δίχασαν το διαδίκτυο, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν το λουκ ήταν επιτυχία ή αστοχία. «Τι συμβαίνει με τα μαλλιά της Μάιλι Σάιρους;» ρώτησε κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να αστειεύεται πως η τραγουδίστρια «προσπαθεί μόνη της να επαναφέρει το λουκ της δεκαετίας του ‘80».

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

«Λυπάμαι, αλλά η Μάιλι Σάιρους δείχνει χάλια» σχολίασε κάποιος άλλος, ενώ ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Η Μάιλι Σάιρους έπαθε προφανώς ηλεκτροπληξία». Ένας ακόμη έγραψε: «Έχει τα μαλλιά ‘Ντόλι Πάρτον συναντά Έλβις Πρίσλεϊ’». Κάποιοι άλλοι συνέκριναν το μαλλί της με αυτό του Κερτ Ράσελ τη δεκαετία του ‘80 ενώ άλλοι με εκείνο την πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Φυσικά, υπήρχαν και εκείνοι που ανέφεραν ότι ίσως ήθελε να τιμήσει την νονά της, Ντόλι Πάρτον. «Η custom Margiella στιγμή της Μάιλι είναι τόσο καλή και τα μαλλιά της σίγουρα μοιάζουν με αναδρομή στην Ντόλι Πάρτον» ανέφερε ένας φαν της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments