Αθλητισμός

Γκραντ: «Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι»

Γκραντ: «Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παναθηναϊκός έχει βρει έναν μεγάλο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Τζέριαν Γκραντ, με τον Αμερικανό να έχει «κουμπώσει» στα θέλω του Εργκίν Αταμάν.

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη χημεία των παικτών στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει έναν μεγάλο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Τζέριαν Γκραντ, με τον Αμερικανό να έχει «κουμπώσει» στα θέλω του Εργκίν Αταμάν.

Ο 31χρονος παίκτης μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στους Πράσινους, αλλά και για τη χημεία που έχουν αναπτύξει οι παίκτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό: «Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και τελικά, όσο ο ρόλος σου μεγαλώνει, μπορείς να εξελιχθείς σε σταρ.

Στο Eurocup έχεις τρεις ή τέσσερις παίκτες σε κάθε ομάδα που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα. Στη EuroLeague κάθε παίκτης- ακόμα και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αγωνίζονται για μόνο πέντε λεπτά- μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τη χημεία των παικτών: «Έχουμε καλούς ανθρώπους που πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments